Magisk KernelSU & Magsik için Modüler - Banka Uygulamaları için Root Gizlemeye yarıyor

• Konbuyu başlatan kung
  • Başlangıç tarihi
  • 2,467
İki araca ihtiyaziniz var 1 lsoposed 2 bootloaderspoofer iki aracda yukarida yüklü indirin lsposed olan zip paketini ksu yükleyin arkasında. bootloaderspoofer APK kurun telefonu yeniden başlatın sonra lsposed gelip bootloaderspoofer aktif edip yapi krediyi işaretleyin sonra yapı kredini önbelgilini silin ve giris yapın
kernel su kullanıyorum sadece yapı kredi hata veriyor nasıl çözeriz

• Beğen
Tepkiler: CaN
Selamlar note 9 cihazimda daha once noble rom kullanamiyordum sirf garanti ve yapi kredi yi kullanamadığım icin stok roma dönmüştüm şimdi sizin konu ile karsilasinca tekrar noble romu yüklemeyi dusunuyorum. Noble romu kullandigim donemde kernel su yu yukleyememistim ancak magisk sorunsuz calisyordu. Magisk ile anlattiginiz yontemi uygulamak icin en basta verdiginiz dosyalari magisk modülü gibi kurmam yeterli olacakmi. Tam anlayamadım kusura bakmayin o yuzden soruyorum. Yada magiskte kullanmak icin bir rehber yapabilirmisiniz adım adım. Şimdiden tesekkurler @kung

Selamlar note 9 cihazimda daha once noble rom kullanamiyordum sirf garanti ve yapi kredi yi kullanamadığım icin stok roma dönmüştüm şimdi sizin konu ile karsilasinca tekrar noble romu yüklemeyi dusunuyorum. Noble romu kullandigim donemde kernel su yu yukleyememistim ancak magisk sorunsuz calisyordu. Magisk ile anlattiginiz yontemi uygulamak icin en basta verdiginiz dosyalari magisk modülü gibi kurmam yeterli olacakmi. Tam anlayamadım kusura bakmayin o yuzden soruyorum. Yada magiskte kullanmak icin bir rehber yapabilirmisiniz adım adım. Şimdiden tesekkurler @kung
Eksik dosya var onu ekliyecegim.buraya tüm moduleri yükleyin son olarak ekleme yapacağım modülü yükleyin bu Tricky Store degistirecek resimdeki gibi içine girip key box değiştire bilirsiniz yada dışardan aldınız bir key box yüklüyor bilirsiniz veya orjinal key box yükleye bilirsiniz aksiyon butonu sayesinde magsik sorun çıkarsa KSu deniye bilirsiniz

Ekli dosyalar

• Tricky Addon - Update Target List-v3.8.zip
    1.2 MB · Görüntüleme: 1
  • Beğen
Ekli dosyayı görüntüle Screenrecorder-2025-04-11-15-35-24-758.mp4

Magisk ve buradaki moduller ile yapikrediyi calistirmayi basardim ancak beni hatirla ozelligi çalışmıyor bunu boyle kullanabilirim ancak garanti uygulamasi artik bu cihaza destek veremiyoruz diyor sanirim eski bir telefon olarak görüyor bunu asmanin bir yolu varmi.

• Beğen
Etiketler
banka root engeli takilma kernelsu moduller magisk modüller
Üst Alt