Haber Korhan Berzeg için 1 milyon liralık ödül var ama henüz ihbar yok

Korhan Berzeg için 1 milyon liralık ödül var ama henüz ihbar yok

Balıkesir’de köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan ekonomist Korhan Berzeg’den 52 gündür haber alınamıyor. Berzeg’in eşi Angela Berzeg, eşinin yerini bildiren kişiye 1 milyon lira ödül verileceğini açıklamıştı. Konan ödül sonrasında da Berzeg hakkında bir ihbar gelmedi.

_kzB3EejLEKrWLdJvaW-Ag.jpg

83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg, Balıkesir'de köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra ortadan kaybolmuştu.
-T8ISRA6pEKK8i2jBhWErw.jpg

Berzeg'in İngiliz eşi Angela Berzeg, 17 Haziran’da kaybolan 83 yaşındaki eşinin yerini bilen, eşini gören ve emniyet güçlerine ihbar eden kişiye 1 milyon liralık ödül verileceğini açıklamıştı.
nd30MuAk8EO5PvhlS_Z5LQ.jpg

Angela Berzeg ve avukatı Emre Akkaş, son durum hakkında bilgi verdi. Angela Berzeg, “Biz Korhan'ı çok özlüyoruz, aile çok özlüyor. Korhan, nerede bilmiyoruz. Hiçbir şey yapamadan her gün, haber bekliyoruz. Ödül koyduk, geçen cuma günü, ve hiç haber yok oradan, bekliyoruz hala.” dedi.
Ndogx7rwF0mZPhWmSRTFEA.jpg

Angela Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, “Berzeg ailesi bir ödül açıkladı. Belli ihbarların geldiğini biliyoruz. Maalesef sonuçlanmış, somut bir bilgi haline gelmiş bir ihbar henüz yok.” dedi.
lyK2CwQrSEGt_Cg91VrERQ.jpg

Avukat Akkaş şöyle devam etti: “52 gün oldu bugün itibarıyla. Emniyet güçlerinin bölgede yoğun çalışmalar yaptığını biliyoruz, iletişim halindeyiz. Bizim de beklentimiz, Korhan Bey'in en kısa sürede bulunması ve evine dönmesi. Berzeg ailesi, bu konuda bir ödül açıkladı. Belli ihbarların geldiğini biliyoruz. Henüz sonuçlanmış, somut bir bilgi haline gelmiş bir ihbar yok.”
 
Üst Alt