Haber Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza: 4 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza: 4 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki Cebeci Tüneli çıkışında arıza yapan otomobil ve onu çekmek için olay yerine gelen çekiciye, seyir halinde olan başka bir araç çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü, yanındaki kadın ve bebeği ile çekici şoförü yaralandı.

vSJuJ-qOrkKWAQjBKsUzoA.jpg

Kuzey Marmara Otoyolu’nda arızalanan otomobil ve yardıma gelen otomobile başka bir araç çarptı, 4 kişi yaralandı.
6ME2dL5K_0ejp380xgYB-A.jpg

Kaza, dün saat 14.50 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Cebeci Tüneli çıkışı Akşemsettin mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre tünel çıkışında arıza yapan bir otomobili tamirhaneye götürmek üzere olay yerine gelen yol yardım çekicisine ve arıza yapan otomobile, seyir halinde olan başka bir araç çarptı.
qpUxfiA_NESSd0FT5tzGlw.jpg

Çarpmanın etkisiyle çekicinin şoförü ve arıza yapan otomobilin sürücüsü yola savruldu, otomobildeki anne ve bebeği ise hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yere sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Dp3boAhBOkGqjV3_qzaYCw.jpg

Ekipler, 4 yaralıyı da ambulanslarla hastaneye kaldırırken, kaza ve sonrasında yaşananlar kameralar tarafından kaydedildi.
FVKoOiWIDkSruy8597InUQ.jpg

Görüntülerde, aracın çekiciyle otomobile çarpması ve kaza sonrasında otoyola savrulan kişiler ve vatandaşların yaralılara müdahale etmeye çalıştığı anlar yer aldı.
haxsLtY5D0KFC6ke_n9heg.jpg

Polis, kazaya ilişkin soruşturma başlattı.
SCC8pzunPk6Ms0qQxTjrwg.jpg

Znt7xDHcWEGT69eKuc5V8A.jpg

 
Üst Alt