Nasıl Yapılır? LG IMS Sürekli Durma Hatası Veriyor, Nasıl Düzeltilir?

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 756

CaN

admin
Mesajlar
1,418
Tepkime
4,349
Puanları
113
Konum
Türkiye
LG IMS Sürekli Durma Hatası Veriyor, Nasıl Düzeltilir?

LG IMS
uygulamanızda durmaya devam eden bir hata mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse, yalnız değilsiniz. Birçok kullanıcı bu sorunla karşı karşıyadır, ancak neyse ki bazı kolay çözümler sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Ek olarak, LG kullanıcıları, cihazlarında Android yama güncellemesinden sonra LG IMS'nin çalışmaması veya durmaya devam etmesi gibi çeşitli sorunlarla karşılaştı. Ancak, her LG telefonunda bir LG IMS Uygulaması bulunur. Kullanıcılara 4G LTE veya 5G ağı üzerinden arama alma, kısa mesaj gönderme ve dosya alışverişi yapma izni verir. LG IMS Uygulaması günlük yaşam için gereklidir.

lg-ims-keeps-stopping-screenshot.jpg

Bu makale, bu hatanın neden oluştuğunu göstereceğiz ve düzeltmek için adım adım yöntemleri göstereceğiz. Ayrıca bu kılavuzun sonunda sorunu daha iyi anlayabilir ve gerekli adımları atarak sorunu çözebilirsiniz.

Düzeltme 1: Telefonunuzu Yeniden Başlatın

Cihazınızda “LG IMS durmaya devam ediyor” hatasını çözmek için cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. LG IMS düzgün çalışmayı durdurduğunda sinir bozucu olabilir, ancak yeniden başlatmak en basit çözüm olabilir. Cihazınızı yeniden başlatmak bu sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Yeniden başlatma, uygulamalarınızın ve programlarınızın doğru şekilde çalıştığından emin olmanıza da yardımcı olabilir. Cihazınızı yeniden başlatmak için, kapanana kadar güç düğmesini bir saniye basılı tutun. Tamamen kapandığında, tekrar açmak için güç düğmesine tekrar basın. Şimdi LG IMS uygulamasını açın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Sorun hala çözülmediyse, başka bir çözüme geçin.

Düzeltme 2: LG IMS Uygulamasını Güncelleyin

Hata gösterilmesinin diğer nedeni, uygulamanızın en son sürüme güncellenmemiş olmasıdır. Bazen güncel olmayan bir sürüm, uygulamada sorun yaratır. "LG IMS sürekli durma hatası"nı düzeltmek için uygulamayı en son sürüme güncellemeniz gerekir. Uygulamanızı şu şekilde güncelleyebilirsiniz.
  1. Cihazınızda Google Play Store'a gidin .
  2. Menüyü açmak için ekranın üst kısmındaki profil simgesine tıklayın .
  3. Menüden “ Uygulamalarım ve Oyunlarım ” seçeneğine dokunun .
  4. Aşağı kaydırın ve yukarıdaki listelerden LG IMS uygulamasına dokunun.
  5. güncellemeye dokunun . LG IMS Uygulaması otomatik olarak güncellenmeye başlayacaktır.
  6. Güncellemeden sonra, sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Düzeltme 3: Sistem Güncellemesini Kontrol Edin

Cihazınızı en son sürüme güncellemediyseniz, eski yazılım güncellemeleri nedeniyle “LG IMS hataları durdurmaya devam ediyor”. Sorunu cihazınızda çözmek için en son yazılım güncellemesini yükleyin. Herhangi bir güncelleme mevcutsa, "LG IMS sürekli durma hatası" sorununu çözmek için cihazınıza yükleyin. Güncellemeleri nasıl kontrol edebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.
  1. Telefonunuzdaki Ayarlar uygulamasına gidin .
  2. Telefon Hakkında üzerine dokunun .
  3. Sistem güncellemesine dokunun ve güncellemeleri kontrol edin.
  4. Herhangi bir güncelleme varsa, üzerine tıklayarak cihazınıza kurun.

Düzeltme 4: LG IMS Uygulamasını ve Önbellek Verilerini Temizle

Hâlâ aynı sorunla karşılaşıyorsanız, bir sonraki adım, "LG IMS sürekli durma hatası" sorununu düzeltmek için LG IMS Uygulamasının önbelleğini temizlemektir. Bazen önbelleği ve verileri temizlemek sorunu çözmenize yardımcı olur. Önbelleği ve verileri temizlemek için aşağıdaki adımları izleyin.
  1. LG IMS Uygulaması simgesini basılı tutun .
  2. Bilgi simgesine dokunun .
  3. Şimdi, verileri temizle'yi seçin .
  4. Ardından, önbelleği temizle üzerine dokunun .
  5. Şimdi uygulamanın çalışıp çalışmadığını veya sorunu hala gösterip göstermediğini kontrol edin.

Düzeltme 5: IP Sürümünü Değiştirmek için Gizli Menüyü Kullanın

Sorunu çözecek diğer şey IP sürümünü değiştirmektir. Bazen IP sürümünü değiştirmek, "LG IMS sürekli durma hatası" sorununu düzeltir. IP sürümünü değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin.
  1. 277634#*# tuşlayın .
  2. IP Versiyonunu bulun ve üzerine dokunun .
  3. Şimdi IPV6V4'ü IPV4V6 olarak açın .

Düzeltme 6: Uygulamayı Kaldırın ve Yeniden Yükleyin

Bazen uygulamayı kaldırmak ve yeniden yüklemek, herhangi bir üçüncü taraf uygulaması olmadan sorunu çözer. “LG IMS sürekli durma hatası” sorunuyla karşılaşırsanız, simgeye basarak uygulamayı kaldırmayı deneyebilirsiniz. Kaldırdıktan sonra, Google Play Store'a gidin ve uygulamayı yeniden yükleyin. Uygulamayı yükledikten sonra, sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Düzeltme 7: Cihazınızı Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın

Hala sorunla karşılaşıyorsanız, düzeltilmesi gereken diğer şey, cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamaktır. Ancak fabrika ayarlarına sıfırlama, cihazınızdaki tüm verileri ve medyayı silecek ve küçük sorunları ve hataları düzeltecektir. "LG IMS sürekli durma hatası" veriyorsa, sorunu çözmek için cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Burada ayarlardan cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.
  1. Telefonunuzdaki Sistem Ayarları uygulamasına gidin .
  2. Aşağı kaydırın ve Telefon Hakkında öğesini seçin .
  3. Fabrika ayarlarına sıfırla üzerine dokunun .
  4. Üzerine tıklayarak “ Tüm verileri sil ” seçeneğine dokunun .
  5. Artık telefonunuz başarıyla sıfırlandığına göre, uygulamanın çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
 
Etiketler
hatası veriyor lg ims nasıl düzeltilir sürekli durma
Üst Alt