Nasıl Yapılır? Magisk Banka Uygulamalarını Reddetme Yöntemi - Nasıl Yapılır?

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 335

CaN

admin
Mesajlar
1,535
Tepkime
4,783
Puanları
113
Konum
Türkiye
20231205_181844.png

Magisk Banka Uygulamalarını Reddetme Yöntemi Nasıl Yapılır? Konusunda sizlere bunun yöntemini aşağıda resimlerle anlatacağım. Uygulaması basit ve anlaşılır.
Önce Magisk Uygulamasını Açınız. Ayarlara kısmına giriniz karşınıza çıkan ayarlar kısmında Zygisk seçeneği açık değil ise açın. Daha sonra Reddetme listesini zorla seçeneğini de açın ve cihazınızı yeniden başlatın daha sonra uygulamanız gereken yöntem aşağıdaki resimlerde Sıra ile anlattım...

Uzun süredir kullanmış olduğum bir çok cihazda gerek SuperSU gerekse Magisk ile Root yetkisi verilmiş olarak kullanıyorum. Bu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım. Mantıklı ve bilinçli uygulama Yükleme mantığına sahip olduğunuz şükrece de bir problem olmaz.

Picsart_23-12-05_17-42-19-914.pngPicsart_23-12-05_17-43-27-368.pngPicsart_23-12-05_17-46-21-982.jpgPicsart_23-12-05_17-49-23-808.jpg
 

CaN

admin
Mesajlar
1,535
Tepkime
4,783
Puanları
113
Konum
Türkiye
Magisk, Android cihazlarda root erişimini sağlayan popüler bir uygulamadır. Fakat bazı banka uygulamaları, güvenlik nedenleriyle root erişimine sahip cihazlardan kaçınmak için root erişimini algılayabilir ve bu tür cihazlardan gelen banka uygulaması isteklerini reddedebilir. Bu durumda, Magisk Banka Uygulamalarını Reddetme Yöntemi olarak bilinen bir yöntem bulunmaktadır. Aşağıda bu yöntemi adım adım açıklamaya çalışacağım.

1. Magisk Manager Uygulamasını Açın : Magisk Manager uygulamasını açarak root erişimi gerektiren banka uygulamasını çalıştırmak istediğiniz cihazın üzerinde bulun.

2. Ayarlar Bölümüne Gidin : Magisk Manager uygulamasında sol üst köşede bulunan menü düğmesini (genellikle üç çizgi veya nokta şeklinde olur) tıklayarak açılan menüden "Ayarlar" seçeneğini seçin.

3. Gizlilik Seçeneklerini Bulun : Ayarlar bölümünde, genellikle alt kısımlarda bulunan "Gizlilik" veya "Gelişmiş Ayarlar" gibi bir seçeneği bulun ve tıklayın.

4. "Gizlilik" Bölümünde "Banka Uygulamalarını Korumak" Seçeneğini Bulun : Bu seçenek genellikle gelişmiş ayarlar bölümünde bulunur. Burada "Banka Uygulamalarını Korumak" veya buna benzer bir seçeneği bulun ve tıklayın.

5. Banka Uygulamalarını Reddetme Seçeneğini Açın : "Banka Uygulamalarını Korumak" seçeneğini bulduktan sonra genellikle içinde bulunduğunuz menüde banka uygulamalarını reddetme seçeneğini bulun. Bu seçeneği etkinleştirin.

6. Banka Uygulamasını Yeniden Deneyin : Banka uygulamasını açmaya çalışın ve artık root erişimi algılamayarak normal bir şekilde çalışmasına izin vermesi gerektiğini göreceksiniz.

Bu işlemleri yaparak Magisk Banka Uygulamalarını Reddetme Yöntemi'ni uygulamış olacaksınız.

Önemli Not : Root erişimine sahip olmak bazı güvenlik risklerine neden olabilir ve bu yöntem banka uygulamalarını yanıltma amaçlı değil, sadece kendi cihazınızda root erişimi olduğu halde banka uygulamalarını kullanmaya çalışırken yaşanan zorlukları aşmak için tasarlanmıştır. Bu tür adımları atmadan önce, cihazınızın güvenliği ve garanti koşullarını göz önünde bulundurarak dikkatli olmanız önemlidir.
 
Etiketler
magisk banka uygulaması sorunu magisk gizleme magisk problem magisk uygulama gizleme
Üst Alt