
Mersin'de anne ile 11 yaşındaki oğlu evlerinde, baba ise eve 5 kilometre uzaklıkta otomobilde yanmış halde ölü bulundu. Babanın, eşini ve oğlunu yakarak öldürdükten sonra kendini de araçta yakmış olabileceği tahmin ediliyor.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı 25 kilometre uzaklıktaki İlemin Mahallesi’nde saat 05.30 sıralarında çiftçi Neşet Kaya'ya (42) ait evden çıkan alevleri fark eden komşuları, durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede yangına müdahale eden ekipler, alevleri söndürdü.

Yatak odasında Nurgül Kaya (40) ile oğlu Emrullah Kaya'nın (11) yanmış cesetleri bulundu.

Yaklaşık yarım saat sonra eve 5 kilometre uzaklıkta İlemin-Erdemli kara yolunda da bir otomobilin yandığı görenlerin ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otomobildeki yangın da kısa sürede sündürüldü.

Ancak direksiyon başındaki sürücü Neşet Kaya'nın yanarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Evdeki yangından kısa süre sonra otomobilde yanıp ölen Kaya ile eşi ve oğlunun cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Neşet Kaya'nın eşi ve oğlunu yaktıktan sonra kendini yakmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Ziyaretçiler Göremez, Görmek için
Giriş yap veya üye ol.