Haber Meteoroloji'den Düzce dahil 3 il için 'sarı' kodlu uyarı (Deprem bölgesinde bugün hava nasıl olacak?)

Meteoroloji'den Düzce dahil 3 il için 'sarı' kodlu uyarı (Deprem bölgesinde bugün hava nasıl olacak?)

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren Düzce il genelinde başlayacak sağanağın, yarın akşam saatlerine kadar yerel kuvvetli (metrekareye 20-45 kilogram) olması öngörülüyor. Meteoroloji bugün 3 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte MGM 5 günlük hava durumu raporu.

M-jASBwQlEamgioYbpOjrg.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bu gece saatlerinden itibaren Düzce il genelinde başlayacak sağanağın, yarın akşam saatlerine kadar yerel kuvvetli (metrekareye 20-45 kilogram) olması öngörülüyor. Ayrıca bu gece saatlerinden itibaren Antalya il merkezi ve doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli (metrekareye 30-75 kilogram) olarak yarın gece saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Yağışlar nedeniyle Düzce ve Antalya çevreleri için ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.
TDUN7TLsA0Gaf_zzKTd0pg.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5,9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Düzce için 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bugün havanın parçalı çok bulutlu olmasının beklendiği Düzce'de, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların, yarın gün boyu ve aralıklarla yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
L631Rn1vUU670Z_vPGXWHg.jpg

25 Kasım Cuma günü bölge genelinde yağışların kuvvetli, Düzce il genelinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 26 Kasım'da yağışların etkisini azaltarak akşam saatlerine kadar devam edeceği, 27 Kasım Pazar günü bölgede parçalı bulutlu havanın hakim olacağı öngörülüyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yarın yağışla azalması ve mevsim normalleri civarında olması bekleniyor.
L2Y36YEfpESQZ6IgrD2l1A.jpg

MGM tarafından Antalya, Şanlıurfa ve Düzce için sarı kodlu uyarı verildi.
MLosORGtnkOUDR5NjSDLzA.jpg

Sarı kod, hava durumu potansiyel tehlikelidir anlamı taşır. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.
LLk0r6iwf0uRHm6rJ5jV8Q.jpg

VV7ZcwSob0-N65-0nG7jLw.jpg

GqrImB7s_0GhKsAKvdYPmQ.jpg

2kxqrETRJ06H9jG6ikjM9Q.jpg

_Qtyvy3nS0KZ107BLIK2yw.jpg

VrZIBQ_smka0F-CRo_34fg.jpg

KT1fm6bLA0mjAtYradlw5g.jpg

BURSA 18 Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı İSTANBUL 15 Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı KOCAELİ 15Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı İZMİR 18Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı MUĞLA 15Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
nVuvQyLVoUuu4hTEVO_SvQ.jpg

ADANA 23 Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.ANTALYA 18Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor. ANKARA 13Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı ESKİŞEHİR 12Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı KONYA 13Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı BOLU 12Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. DÜZCE 15Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı KASTAMONU 14Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışlı SİNOP 18Çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı
hSiQCzt7GUWiZgyfEP3-7g.jpg

ARTVİN 18Parçalı ve çok bulutlu SAMSUN 22Çok bulutlu TRABZON 22Parçalı ve çok bulutlu ERZURUM 12Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmurlu KARS 12Parçalı ve çok bulutlu VAN 11Çok bulutlu DİYARBAKIR 15 Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuvvetli olması bekleniyor. GAZİANTEP 14 Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı ŞANLIURFA 14 Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuvvetli olması bekleniyor.
 
Üst Alt