Haber Metrobüste uyuşturucu hazırlayıp, sosyal medyada paylaştılar (3 kadın gözaltına alındı)

Metrobüste uyuşturucu hazırlayıp, sosyal medyada paylaştılar (3 kadın gözaltına alındı)

İstanbul’da 3 kadın, metrobüste yolculuk yaptıkları sırada uyuşturucu madde hazırladıkları anları kaydedip, sosyal medyada paylaştı. Görüntüler üzerine harekete geçen narkotik polisi, 3 kadını gözaltına alındı.

toV5rBQMhE6--wY1MRF0Gg.jpg

İstanbul’da 3 kadın metrobüste uyuşturucu hazırlayıp o anları sosyal medyada paylaştı.
AXEeDT4qikeU6Nl8f-1w1Q.jpg

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, narkotik polisi harekete geçti.
ZisON5-9Wk2KLxA2ikTuEA.jpg

Metrobüste uyuşturucu hazırlayan kadınların Ceren A., Melike D. ve Yaren A. olduğu tespit edildi. Kadınların adreslerini de belirleyen narkotik polisi, Esenyurt’taki evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.
SAcDibudMk211kHSqPY-ZQ.jpg

Operasyon sonucunda 3 kadın yakalanırken, evlerinde ise bir süre arama yapıldı. Aramaların ardından yakalanan 3 kadın, gözaltına alındı.
H2ONsVgtkU6n4t0tca0yhg.jpg

Emniyette ifadesi alınan Ceren A.’ya uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak ile uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek suçlarından adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan Ceren A. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
I8Vb8hLmt0ODaHLzRqQX6w.jpg

Görüntülerdeki diğer iki kadın olan Melike D. ve Yaren A.’ya da Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak ile uyuşturucu ve uyarıcı madde kullandırmaya özendirmek suçlarından adli işlem yapıldı.
-FHoFh03gUuCXdVV78oe-A.jpg

Melike D. ve Yaren A. sevk edildikleri adliyeye çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
SOgMFGY1VUO6eMyaVQ7pjg.jpg

 
Üst Alt