Haber MSÜ sınav sonucu için gözler ÖSYM duyurular ekranında: 2023 Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçları açıklanıyor

MSÜ sınav sonucu için gözler ÖSYM duyurular ekranında: 2023 Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçları açıklanıyor

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. ÖSYM takvimiyle MSÜ sınav sonuçlarının nisan ayının son günlerinde ilan edileceği duyurulmuştu. Adaylar belirtilen tarihte MSÜ sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden görüntüleyebilecek. Peki, MSÜ sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuçları için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından 2 Nisan'da uygulanan MSÜ sınavının tamamlanmasıyla birlikte, sınava katılım sağlayan askeri öğrenci adayları sonuçların açıklanmasını bekliyor. ÖSYM, yayımladığı 2023 sınav takvimiyle birlikte MSÜ sonuçları için tarih verdi. Peki, MSÜ sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuç tarihi, ÖSYM tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimiyle birlikte duyuruldu. Buna göre; MSÜ sınav sonuçları 27 Nisan tarihinde erişime açılacak. Sınav sonuçlarının saat 10.00'dan itibaren ÖSYM tarafından duyurulması bekleniyor.

c-nCQIcuMEm2TnC5B3OGXw.jpg
MSÜ SONUÇLARI NASIL SORGULANIR? Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.
 
Üst Alt