harun 3/6/25 #37 Yeni sürümü bende bekliyorum inşallah bankacılık uygulamaları ile ilgili sorunlarımız cozulurde yeni versiyonu rahat rahat kullaniriz.
Yeni sürümü bende bekliyorum inşallah bankacılık uygulamaları ile ilgili sorunlarımız cozulurde yeni versiyonu rahat rahat kullaniriz.
CaN 3/6/25 #38 harun' Alıntı: Yeni sürümü bende bekliyorum inşallah bankacılık uygulamaları ile ilgili sorunlarımız cozulurde yeni versiyonu rahat rahat kullaniriz. Genişletmek için tıkla ... Çıkar çıkmaz ekleyeceğim hocam... umarım dediğiniz gibi olur. Banka vs uygulamalar sorun olmaz.
harun' Alıntı: Yeni sürümü bende bekliyorum inşallah bankacılık uygulamaları ile ilgili sorunlarımız cozulurde yeni versiyonu rahat rahat kullaniriz. Genişletmek için tıkla ... Çıkar çıkmaz ekleyeceğim hocam... umarım dediğiniz gibi olur. Banka vs uygulamalar sorun olmaz.
CaN 14/6/25 #39 ● YENİ VERSİYONLAR Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 Versiyonu• Noble 2C - indir Noble 5.0 Beta - Android 15 One UI 7.0 Yapay Zeka - Yeni Versiyon• Noble 5.0 - indir
● YENİ VERSİYONLAR Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 Versiyonu• Noble 2C - indir Noble 5.0 Beta - Android 15 One UI 7.0 Yapay Zeka - Yeni Versiyon• Noble 5.0 - indir