Haber Ölen motorkurye Yunus Emre Göçer'in eşi, polislerden ve nöbetçi savcıdan şikayetçi oldu

Ölen motorkurye Yunus Emre Göçer'in eşi, polislerden ve nöbetçi savcıdan şikayetçi oldu

İstanbul Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu ileri sürülen Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazayla ilgili Göçer'in eşi, kaza tutanağında eşini kusurlu gösteren polislerden ve nöbetçi savcıdan da şikayetçi oldu. Göçer, Somali liderinin oğlundan da şikayetçi oldu.

7DvxXa9FCkydFeHyDtKF-g.jpg

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’ın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un İstanbul’da karıştığı ölümlü trafik kazası gündemdeki yerini koruyor.
7UYEH7Qt90i1sUTc12ewlA.jpg

Mohamud, 30 Kasım Perşembe günü, Avrasya Tüneli çıkışı Zeytinburnu yönünde Yunus Emre Göçer’in kullandığı motosiklete çarptı. VİDEO: Motorculardan ölen kurye için protesto
_uW_NKDqxE266Qjiu30p_w.jpg

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Göçer ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 6 gün sonra yaşamını yitirdi.
606BTYHkuUq8DrLo9nn8Vg.jpg

Kaza sonrası ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Mohammed Hassan Shekh Mohamud’un yurt dışına kaçtığı belirlendi.
n9yB5FLgh0apkaOEtoyPtA.jpg

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazayla ilgili iki ayrı soruşturma kapsamında Göçer'in eşi Öznur Göçer "şikayetçi" sıfatıyla ifade verdi.
66gV5Uu2q0eRLxcMutD5Cg.jpg

Göçer, eşini kaza tutanağında kusurlu gösteren polislerden ve nöbetçi savcıdan da şikayetçi oldu. "Çok mağdur" olduğunu ifade eden Öznur Göçer, Somali Cumhurbaşkanının oğlundan da şikayetçi oldu.
 
Üst Alt