Outlook Başlangıçta Çöküyor Düzeltme : Eklentileri Devre Dışı Bırakın
Adım 1 : Outlook için eklentiler veya eklentiler genellikle eklentiler olarak adlandırılır ve genellikle ekstra özellikler sağlamak için etkinleştirilir. Bunlardan bazılarını devre dışı bırakmak Outlook'un daha sorunsuz çalışmasına yardımcı olabilir. Microsoft Outlook'u başlatarak başlayın.
Adım 2 : Aşağıda gösterilen Hesap Bilgileri ekranına yönlendirileceğiniz Dosya'ya tıklayın.

Adım 3 : Seçenekler'e tıklayın. Bu, Outlook'un tüm yönleri için seçeneklerin bulunduğu bir açılır pencere açar.

Adım 4 : Sonra Eklentiler'e tıklayın.

Adım 5 : Yönet'in yanındaki açılır menüde COM eklentilerinin seçili olduğundan emin olun, ardından Git'e basın. Bu adım, halihazırda devre dışı bırakılmış olanları değil, etkin eklentileri yönettiğinizden emin olmanızı sağlar.

Adım 6 : Artık Outlook eklentilerinin bir listesini göreceksiniz. Eklentinin bir işareti varsa, etkindir. Listeyi inceleyin ve ilgili olmayan eklentileri devre dışı bırakın. Örneğin, Microsoft Teams kullanmıyorsanız ancak Teams ile ilgili eklentiler varsa, bunları devre dışı bırakabilirsiniz.

Şimdi Tamam'a basın ve düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için Outlook'u yeniden başlatın. Hala sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki yöntemlerden birine geçin.