Nasıl Yapılır? Outlook Başlangıçta Çöküyor - Düzeltme Yöntemleri

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 219
1000179831.jpg

Outlook Başlangıçta Çöküyor Düzeltme : Eklentileri Devre Dışı Bırakın

Adım 1 : Outlook için eklentiler veya eklentiler genellikle eklentiler olarak adlandırılır ve genellikle ekstra özellikler sağlamak için etkinleştirilir. Bunlardan bazılarını devre dışı bırakmak Outlook'un daha sorunsuz çalışmasına yardımcı olabilir. Microsoft Outlook'u başlatarak başlayın.

1000179838.jpg

Adım 2 : Aşağıda gösterilen Hesap Bilgileri ekranına yönlendirileceğiniz Dosya'ya tıklayın.

1000179839.jpg

Adım 3 : Seçenekler'e tıklayın. Bu, Outlook'un tüm yönleri için seçeneklerin bulunduğu bir açılır pencere açar.

1000179840.jpg

Adım 4 : Sonra Eklentiler'e tıklayın.

1000179841.jpg

Adım 5 : Yönet'in yanındaki açılır menüde COM eklentilerinin seçili olduğundan emin olun, ardından Git'e basın. Bu adım, halihazırda devre dışı bırakılmış olanları değil, etkin eklentileri yönettiğinizden emin olmanızı sağlar.

1000179842.jpg

Adım 6 : Artık Outlook eklentilerinin bir listesini göreceksiniz. Eklentinin bir işareti varsa, etkindir. Listeyi inceleyin ve ilgili olmayan eklentileri devre dışı bırakın. Örneğin, Microsoft Teams kullanmıyorsanız ancak Teams ile ilgili eklentiler varsa, bunları devre dışı bırakabilirsiniz.

1000179843.jpg

Şimdi Tamam'a basın ve düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için Outlook'u yeniden başlatın. Hala sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki yöntemlerden birine geçin.

Outlook Başlangıçta Çöküyor Düzeltme : Outlook'u Güvenli Modda Başlatın

Adım 1 : Herhangi bir Microsoft uygulamasını Güvenli Mod'da başlatmak, çökmesine neden olan sorunları ortadan kaldırabilir. Hala açıksa Outlook'u kapatarak başlayın. Güvenli Modu etkinleştirmek için Çalıştır işlevini kullanmanız gerekir. Çalıştır iletişim kutusunu açmak için Windows tuşuna ve R'ye birlikte basın.

1000179844.jpg

Adım 2 : Kutuya outlook.exe /safe yazın — bunu yaptıktan sonra Tamam'a tıklamayı unutmayın.

1000179845.jpg

Adım 3 : Outlook'u daha önce Güvenli Mod'da başlatmadıysanız, yeni Outlook profiline bir ad vermeniz istenebilir. Sadece "Outlook"u seçin ve Tamam'a basın.

1000179846.jpg

Outlook artık beklendiği gibi yüklenmeli ve çalışmalıdır. Aksi takdirde, Outlook'un Başlangıçta çökmesini düzeltmek için son yönteme geçebilirsiniz.

Outlook Başlangıçta Çöküyor Düzeltme : Outlook'u Kaldırın ve Yeniden Yükleyin

Adım 1 : Başlamadan önce Outlook penceresinin kapalı olduğundan emin olun. Windows arama çubuğuna Ayarlar yazın ve gördüğünüzde Ayarlar simgesine tıklayın.

1000179847.jpg

Adım 2: Sol tarafta Uygulamalar seçeneğini arayın. Buraya tıklayın, ardından ana menünün en üstündeki Yüklü uygulamalar'a tıklayın.

1000179848.jpg

Adım 3 : Artık Windows bilgisayarınızdaki tüm uygulamaların uzun bir listesini göreceksiniz. Outlook'u bulana kadar listeyi aşağı kaydırın. Üç noktaya tıklayın ve Kaldır'a tıklayın.

1000179849.jpg

Adım 4 : Uygulamanın ve ilgili verilerinin kaldırılacağına dair bir uyarı göreceksiniz — tekrar Kaldır'a tıklayın.

1000179850.jpg

Adım 5 : Kaldırma işlemi yalnızca birkaç saniye sürecek ve herhangi bir bildirim görmeyeceksiniz, yalnızca uygulama listesinden kaybolacak.

1000179851.jpg

Adım 6 : Şimdi Microsoft Store'a gitmeniz gerekecek. Windows'daki arama çubuğuna Store yazarak erişebilirsiniz.

1000179852.jpg

Adım 7 : Mağazada Outlook'u arayın. Windows için Outlook'u bulduğunuzda mavi Al düğmesine tıklayın.

1000179853.jpg

Adım 8 : İndirme tamamlandıktan sonra Aç seçeneğine tıklayın.

1000179854.jpg

Artık Outlook'un iyi çalıştığını ve başlangıçta çökmediğini görmelisiniz. Diğer sorunlar için iletişime geçmeyi düşünün .

Etiketler
outlook başlangıçta çöküyor outlook başlangıçta çöküyor sorunu outlook çöküyor düzeltme yöntemleri
Üst Alt