Haber Resmi Gazete'de bugün

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
PdfnHGcm1kiMl0_6B2Lr7w.jpg

Resmi Gazete'de 23 Aralık 2022 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete'de bugün neler var? İşte 23 Aralık 2022 tarihli ve 32052 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.



YASAMA BÖLÜMÜ TBMM KARARI 1350 Diyarbakır Milletvekili Semra GÜZEL’in Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyeliğinin Düşmesine Dair Karar YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ CUMHURBAŞKANI KARARLARI – Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Kararlar (Karar Sayısı: 6588, 6589, 6590, 6591, 6592)

ATAMA KARARI – Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararı YÖNETMELİKLER – Diyanet İşleri Başkanlığı Disiplin Amirleri Yönetmeliği – Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik – Jandarma Genel Komutanlığına Ait Araç, Gereç, Mal ve Malzemelerin Satış, Hibe, HEK ve Hurda Durum ve İşlemleri ile Hizmet Satışına Dair Yönetmelik – Bilimsel Amaçlar İçin Kullanılan Sucul Omurgalı Canlıların Refah ve Korunmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılması Hakkında Yönetmelik TEBLİĞ – Atık Ara Depolama Tesisleri Tebliği YARGI BÖLÜMÜ YARGITAY KARARLARI – Yargıtay 3, 7 ve 11. Hukuk Dairelerine Ait Kararlar İLÂN BÖLÜMÜ a - Yargı İlânları b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları c - Çeşitli İlânlar – T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN

Benzer konular

Etiketler
gündem haberler resmî gazete
Üst Alt