Haber Sakla Beni'nin Füsun'u Sevinç Erbulak: Her bölüm sahnelerden çok etkileniyorum

Sakla Beni'nin Füsun'u Sevinç Erbulak: Her bölüm sahnelerden çok etkileniyorum

Star TV'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Sakla Beni'de Kont Ziya'nın kızı, Atıf Bey'in gelini Füsun'a hayat veren Sevinç Erbulak, dizi ile ilgili paylaşımıyla gündem oldu.

1kbkHqFVf0ySgWRMwnK13Q.jpg

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in paylaştığı Sakla Beni dizisi, her bölümüyle çok konuşulmaya devam ediyor.
Gxi2K_2FlkqarGp_q_kcGg.jpg

Dizinin Füsun'u Sevinç Erbulak, sosyal medya hesabından canlandırdığı karakterle ilgili paylaşım yaptı.
wdyJ7YhI_E63mwHqRIreZA.jpg

Sevinç Erbulak, "Senaryoyu ilk okuduğumda isminin uğuruna inanmıştım. Giderek daha çok seviyorum Füsun’umu. Böyle bir ekiple çalışacağım için heyecanlanmış ve her zamanki gibi nasıl olacağını çok merak etmiştim. Sıfırdan dünya kurmak epey zor çünkü. Bilmeme rağmen her bölüm çok etkileniyorum sahnelerden" dedi.
ufwQYMEoBU6UUekPJ81mmg.jpg

Ünlü isim, sözlerine "Füsun’un yaptığı şeylerde onun nedenlerini bulmaya ve onu anlamaya çalışıyorum. Önce benim inanmam lazım ya. Tam deli işi. Bu hayali karakterlere can veren meslektaşlarım, bir de sizin göremediğiniz kamera arkasındaki ekiple de tek tek gurur duyuyorum. Her yeni bölüm bana bu yorgunluğumuza değdiğini ispatlıyor" diye devam etti.
BoxTa5NTK0abh_2_a4sNKA.jpg

Dizinin İncila'sı Cemre Baysel ve Naz'ı Asude Kalebek'e övgüler yağdıran Sevinç Erbulak, "Özellikle Cemre ve Asude, birbirinize bunca destek olduğunuz ve bir an bile el vermeyi bırakmadığınız için o kadar çok seviyorum ki sizi... İlham veriyorsunuz" ifadelerini kullandı.
ttwqwSXe10qSUl9XRgR3eg.jpg

Dizinin Filiz'i Ceyda Düvenci, Erbulak'ın paylaşımına "Seninle olmak çok güzel" yorumunu yaptı.
g00cvBSjhEyiiRZzzS8j8Q.jpg

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel, rol arkadaşına "Ne şanslıyım ki yine seninleyim. Seninle öğreniyor, gelişiyorum. seni çok seviyorum" yanıtını verdi.
c3SP3K0KS0i0Zg4tuGFc5Q.jpg

11 Ocak Perşembe akşamı 11. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sakla Beni'ye; Mete ile İncila'nın kaçmaya karar vermesi ve Naz'ın bebek müjdesi damga vurdu. İşte Sakla Beni son bölümde yaşananlar...
 
Üst Alt