Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy - Android 12 Cihazlarda karanlık mod özelliği nasıl kullanılır?

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 759

CaN

admin
Mesajlar
1,418
Tepkime
4,349
Puanları
113
Konum
Türkiye
20220730_173631.jpg

Günümüzde çoğu insan kullanmış olduğu uygulamaların karanlık mod özelliğini desteklemesini istiyor. Fakat cihazın karanlık mod özelliğini halen daha bir çok uygulama desteklemiyor. Uygulamalarınızın panoları için karanlık bir temayı etkinleştiren birçok üçüncü taraf uygulaması vardır. Bu özelliği yeni Samsung Galaxy serisi telefonunuzda da kullanmak isteyebilirsiniz, ancak telefonunuzda yerleşik bir Karanlık Mod özelliği bulunduğundan herhangi bir üçüncü taraf uygulamasına ihtiyacınız yoktur.

Samsung Galaxy Android 12 işletim sistem genelinde yerleşik karanlık mod özelliği, telefonunuzun hemen hemen her yönüyle uyumludur, ancak bazen üçüncü taraf programlarla ilgili sorunları yaşanabilir. Pil ömründen tasarruf etmeye çalışıyorsanız veya karanlık mod etkinleştirildiğinde bile bazı belirli uygulamaların açık modda görünmesini istemiyorsanız yada telefonunuzu gece kullanıyorsanız bu ayar tam sizlerin aradıgı ayar. İyi haber şu ki, bu gizli özellik kullanılarak herhangi bir uygulama karanlık moda geçebilir ve bunu sadece bir kısa adımla yapmanız mümkün.

Geliştirici Seçeneklerini Açmak

Karanlık Moda Zorla özelliğini etkinleştirmek için önce telefonunuzun geliştirici seçeneklerini etkinleştirmelisiniz. Buna başarmak için Ayarlar > Telefon hakkında > Yazılım ayrıntıları'na gittikten sonra Yapı numarasına (7) yedi kez dokunun . İstendiğinde, geliştirici ayarlarına erişmek için şifrenizi girin. Tabi şifre isterse bazı cihazlarda şifre istemeden etkinleşebiloyir.

1659191830814_100.PNG1659191864953_100.PNG

Kanlık Moda Zorla Özelliğini Aktive Etmek

Ayarlar > Geliştirici ayarları'na gidin , Donanım hızlandırmalı oluşturma'ya gidin ve Karanlık Modu Kullanmayı Zorla etkinleştirin. Özelliği desteklemeyen üçüncü taraf uygulamalar artık karanlık mod etkinleştirildiğinde karanlık modu kullanmak zorunda kalacak ve böylelikle uygulamanın kendi içinde böyle bir özellik yoksa bile cihazınızın bu özelliği sayesinde uygulama karanlık mod açıldığı zaman karanlık mod durumumda kullanılacak.
 
Mesajlar
3
Tepkime
3
Puanları
3
Böyle birşey arıyordum bulduğuma sevindim teşekkür ederim patron
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Etiketler
android 12 geliştirici gizli özellik karanlık mod nasıl yapılır samsung
Üst Alt