Update Samsung Galaxy Note 20 Serisi Aralık 2023 Güvenlik Güncellemesini Alıyor

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 169

CaN

admin
Mesajlar
1,525
Tepkime
4,765
Puanları
113
Konum
Türkiye
1000059819_tekbilgin-android.jpg

Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesi şu sıralar Samsung'un önceliği olsa da şirket, birçok Galaxy cihazına düzenli olarak sağladığı güvenlik güncellemelerine de zaman ayırıyor. Aralık 2023 güvenlik yaması bu hafta başında Samsung tarafından detaylandırıldı ve bunu ilk alan Galaxy S23 serisi oldu .

Aralık güncellemesi şimdi Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra'ya yayılıyor . Samsung'un Note markalı son iki telefonu, Android 13 ve One UI 5.1'den sonra herhangi bir büyük işletim sistemi yükseltmesine uygun değil , ancak yine de her ay güvenlik güncellemeleri alan Galaxy telefonları arasında yer alıyorlar ve en sonuncusu, keşfedilen çeşitli güvenlik açıklarına yönelik düzeltmeler içeriyor Android ve One UI'da.

Galaxy Note 20 Aralık Güncellemesi Detayları​

Aralık yaması bilinen güvenlik açıklarına yönelik toplam 75 düzeltme içeriyor. Bu düzeltmelerin 54'ü temel Android işletim sistemi için Google'dan geliyor ve 16 düzeltme yalnızca Samsung'un yazılımını etkileyen güvenlik açıklarına yönelik. Samsung'un akıllı saatlerine güç sağlayan Exynos çipi (W920) de dahil olmak üzere bazı özel Exynos çiplerine sahip cihazları etkileyen güvenlik açıklarına yönelik Samsung'un yarı iletken bölümünden dört düzeltme geldi.

En son Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra güncellemesinin sunabileceği başka bir şey yok ki bu da beklenebilir. HWL1 ile biten bir donanım yazılımı sürümüyle birlikte geliyor ve şimdilik yalnızca bazı Güney Amerika ülkelerinde kullanıma sunuluyor, ancak daha geniş bir kullanıma sunulması çok da uzak olmamalı.

Güncellemeyi Galaxy Note 20 veya Galaxy Note 20 Ultra cihazınıza Ayarlar »Yazılım güncelleme menüsünden indirebilirsiniz.
 
Etiketler
aralık 2023 güvenlik güncellemesini alıyor galaxy note 20 serisi samsung galaxy note 20 guncelleme
Üst Alt