Rom Samsung Galaxy S10+ Android 15 OneUI 7 - Nexsus Custom Rom

1000049207.jpg

ExtremeROM Nexus v1.0.0 Özellikleri
  • En son kararlı OneUI 7 Galaxy S25 Ultra yazılımına dayanır
  • S25 Ultra'daki tüm yazılım özellikleri entegre
  • Hafif şekilde gereksiz uygulamalardan arındırılmış (debloat)
  • Kısmen Knox'tan arındırılmış (DeKnoxed)
  • Tam SELinux desteği
  • Tam Galaxy AI desteği
  • 9820 ve 990 cihazlar için sırasıyla 4.14 ve 4.19 tamamen güncellenmiş (upstream) kernel çekirdekleri
  • Yüksek kaliteli animasyonlar
  • Yerel/canlı blur (bulanıklık) desteği
  • Adaptif renk tonu desteği
  • Özel ExtremeROM zil sesleri
  • Gereksiz sistem servisleri ve ek uygulamalardan arındırılmış
  • BluetoothLibraryPatcher dahil edilmiştir
  • KnoxPatch sistem framework'lerine entegre edilmiştir
  • Ek modlar: Güvenli ekran bayrağını devre dışı bırakma, Dış Mekan modu, ve daha fazlası yakında
  • Ek CSC özellikleri: Çağrı kaydı, durum çubuğunda ağ hızı gösterimi
  • Hatırlayamadığım ve gelecekte eklenecek daha birçok özellik

full

:xxxsamsung-1:

Samsung Galaxy S10+ (SM-G973) - ExtremeROM Nexus Kurulum

Gereksinimler ve Dosyalar
- Gerekli Samsung USB Sürücülerine sahip bir bilgisayar.
- Odin3 Dosya Aktarımı ve Flashlama için.
- ADB Platform Araçları.
- Cihazınız için ExtremeROM Nexus'un Odin Yaması Galaxy S10+ (beyond2lte)
- Telefonun kendisi.
- Veri desteği olan bir USB C kablosu.
- Rom Dosyası Konunun Altında verilmiştir.
Şimdi Aslında Rom Yükleme işlerine başlamadan önce kesinikle önyükleyicinizin kilidinin açık olduğundan emin olun yani Bootloader (OEM) Kilitinin açık olmasi gerektiğini unutmayın.

full

1. Odin ile Cihaza Yeniden Stok Rom ve Pack Yükleme
📛 islemlere baslamadan önce, Odin3 ile cihazınıza en son stock rom'u yüklemeniz gerek. Yani bu işlemler başlarken ilk olarak odin ile Son Stok Rom ile Aynı Anda Odin Pack dosyasını flashlayacaksınız.
🔰 Stok aygıt yazılımınızı nereden edinebileceğinizden emin değilseniz, veya . Ben SamFw kullanıyorum.
🔰 Odin ile stock flaş ettiğinizde HOME_CSC'yi CSC'ye koyun ve en son OdinPack TAR Arşivini USERDATA yuvasına koyun. Zaten bununla ilgili en iyi Odin Ekran Resmi Aşağıda.
⚠️ Odin'inizin tüm dosyalarıyla birlikte aşağıdaki gibi olduğundan emin olun. Aksi taktirde işlemler olumsuz sonuçlanır. (Burada örnek olarak Note 20 Ultra kullanılmıştır, ancak tüm cihazlarda aynıdır)
✳️ İpucu: Zamandan tasarruf etmek için Odin'deki seçenekler sekmesinden Otomatik Yeniden Başlatma'yı kapatın.
PassOdin dediğinden sonra, bir sonraki adıma geçebiliriz artık...
⚠️TAR arşivlerini flaşladığınızda Odin'inizin nasıl görünmesi gerektiğine dair resim aşağıda.

full

2. TWRP ile Custom Rom Kurulum Aşamaları
Cihazınızda bunu ekranda görmelisiniz Downloading... (Eğer otomatik yeniden başlatmayı kapattıysanız)

Telefon hala bilgisayara bağlıyken, Bixby düğmesini, Güç düğmesini ve Ses kısma düğmesini aynı anda basılı tutun. Ekran karardıktan sonra Bixby ve Güç düğmesini basılı tutmaya devam edin ancak ses kısma yerine ses açma düğmesini basılı tutun.

Not : Eğer ilk denemenizde TWRP'ye giremezseniz kapatıp tekrar deneyin.

3. Flaşlamaya hazırlanın
Artık TWRP'desiniz, Wipe butonuna gelin ve ardından Format Data'ya basın.

full

Ekrandaki klavyeyi kullanarak komut satırına YES yazın ve sıfırlamak için klavyedeki tik tuşuna basın.

full

TWRP ana sayfasına geri dönün ve tekrar Wipe'a dokunun, ardından fabrika ayarlarına sıfırlamaya kaydırın.

full

Şimdi tekrar TWRP ana sayfasına dönün, Yeniden Başlatın ve ardından Recovery'ye basın.

full

4. Yeniden Bölümlendirme ve Temizleme

Artık TWRP'ye geri döndüğünüze göre aşağıdaki adımları uygulayın
Gelişmiş 》ADB Sideload'a giderek başlayın ve ADB Sideload'ı başlatmak için kaydırın.

full

ADB yan yüklemeyi başlattığınızda aşağıdaki gibi görünmelidir.

full

Artık ADB Sideload'u çalıştırdığınıza göre, telefonunuzu kullanmayı planladığınız bilgisayara takın. Daha sonra indirdiğiniz platform araçlarını bulun ve çıkarın. Platform araçlarınızı çıkardıktan sonra platform-toolsdizine gidin. Bu dizine girdiğinizde dosya gezgini penceresinin en üstüne gidin, yolun olduğu yere tıklayın ve cmd yazın.

Bunu yaptıktan sonra o dizine ait yeni bir komut istemi penceresi açılmış olmalı. Şimdi gelelim yapılacak işlemlere bu kısımlarda dikkat etmeniz gerekenler var, lütfen dikkat ediniz.

full

full

⛔1- Artık komut istemini açtığınıza göre, şunu yazın adb sideload ve ardından repartitioner.zip dosyasını komut istemine sürükleyin ve enter tuşuna basın. Yükleme bittikten sonra Cihazınızı Yeniden Başlatın ve TWRP'ye girin.

Hatırlatma : Bu Bilgisayar aşamalarında kafanız karıştıysa video ve animasyon var bunun dışında ekran resmide mevcut detaylı bakın zaten işlemler kolay...

full

⛔2- Şimdi Cleaner Dosyasını Yüklemek için az önce yukarıda yaptığımız işlemin aynısını yeniden yaparak bu sefer yüklenecek dosya cleaner.zip dosyasını adb sideload yazarak boşluk bırakıp komut istemine sürükleyin. Zaten 1. Adımda bundan bahsettik. İşlemler bitince cihazı yeniden başlatın ve TWRP moduna geçince.

Sıralamaya göre ilerleyiniz;
1​
2​
3​
4​
full

⛔ 3- Artık Temizleme ve Bölümlendirme işlemi tamamlandı. Rom Kurulum işlemi için gerekli Son adımlara başlayalım.

Artık cihazınız ROM için düzgün bir şekilde bölümlendiğine göre, gerçek ROM'u yükleyebiliriz! Bu, yeniden bölümlendirme adımıyla hemen hemen aynı adımdır ancak ekstra bir dosya yüklememize gerek yoktur.

Telefonunuzda; TWRP 》Gelişmiş 》ADB Sideload'a gidin ve ADB Sideload'ı başlatmak için kaydırın.

full

ADB yan yüklemeyi başlattığınızda aşağıdaki gibi görünmelidir.

full

Artık ADB Sideload'u çalıştırdığınıza göre, telefonunuzu kullanmayı planladığınız bilgisayara takın. Daha sonra indirdiğiniz platform araçlarını bulun ve çıkarın. Platform araçlarınızı çıkardıktan sonra platform-toolsdizine gidin. Bu dizine girdiğinizde dosya gezgini penceresinin en üstüne gidin, yolun olduğu yere tıklayın ve cmd yazın.

full

Bunu yaptıktan sonra o dizine ait yeni bir komut istemi penceresi açılmış olmalı. Şimdi gelelim yapılacak işlemlere bu kısımlarda dikkat etmeniz gerekenler var, lütfen dikkat ediniz.

Rom Dosyasını Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Yapmanız gereken cihazınıza uygun olan kısmı seçerek uygun dosyayı indirmek.
Bağlantı şifresi; ExtremeROMNexus2025

Galaxy S10+ (beyond2lte) Dosyada bu şekilde yazan model kodunun yazdığını indirdiğiniz den emin olun.

Artık komut istemini açtığınıza göre, şunu yazın adb sideload ve ardından ExtremeROM Nexus.zip dosyasını komut istemine sürükleyin ve enter tuşuna basın.
Bundan sonra her şey tamamdır! Rom Dosyası zip kurulumu tamamlandıktan sonra "Sistemi Yeniden Başlat"a basın ve hazırsınız!

Güle Güle Kullanın. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz...
✳️ Rom Resmi Sayfası
✳️ Rom Resmi Sayfası

Ekli dosyalar

• ExtremeROM_Nexus_G973_TWRP_OdinPack.tar
    37.1 MB · Görüntüleme: 4
Sadece s10 değil hocam s20 ve note 20 serilerine de bu rom mevcut.. note 20 ultra da 1 haftadır rotsuz şekilde kullanıyorum bankacılık uygulamalarından dolayı rot yapmıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. vulcan rom gibi rot yapmasanız da yakalanmıyorsunuz bankacılık uygulamalarında.. gayet başarılı bir rom

Sadece s10 değil hocam s20 ve note 20 serilerine de bu rom mevcut.. note 20 ultra da 1 haftadır rotsuz şekilde kullanıyorum bankacılık uygulamalarından dolayı rot yapmıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. vulcan rom gibi rot yapmasanız da yakalanmıyorsunuz bankacılık uygulamalarında.. gayet başarılı bir rom
Bende çıktığı günden bu zamana kullanıyorum hocam. Onun da konusunu açacağım ayarlıyorum 🙂 bugün eklenmiş olur.

Etiketler
extremerom galaxy s10+ android 15 custom rom indir nexsus custom rom samsung galaxy s10+ android 15 oneui 7 rom samsung galaxy s10+ extremerom indir samsung galaxy s10+ rom samsung galaxy s10+ rom download
Üst Alt