Update Samsung, Galaxy S24 Serisi ilk Güncellemesinde Önemli Düzeltmeler Vaat Ediyor

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 90

CaN

admin
Mesajlar
1,525
Tepkime
4,765
Puanları
113
Konum
Türkiye
Galaxy-S24-first-update-announced-1.jpg

Samsung, lansmanından bu yana Galaxy S24 serisi için ilk yazılım güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor. Evet Samsung, S24 serisi için ilk güncellemeyi erteledi ve haklı olarak da öyle. Bunun nedeni, ilk S24 cihaz grubunu alan birçok kişinin, cihazlarında çeşitli sorunlar bildirmiş olmasıdır. Gece modunda kamera performansının kalitesi, astrofotografi ve hatta renk modları gibi birçok konuda sorun yaşandı.

Samsung, cihazları için güncellemeleri yayınlamakta genellikle hızlı olsa da, görünen o ki Samsung, birçok Galaxy S24 kullanıcısının bildirdiği sorunları çözmek için fazla mesai yapıyor. Nihayet tüm S24 kullanıcıları için iyi haberler var. Samsung, Samsung Haber Odası blogunda bir güncelleme yayınladı. Sonunda sorunlar hakkında konuştular ve yakında bu ayın sonlarında S24 serisine yönelik güncellemeleri dağıtmaya hazır olacaklar.

Yeni Güncellemeyle Neler Geliyor?

Galaxy S24 üçlüsünün yeni güncellemesi öncelikle 2024 Şubat Güvenlik güncellemesi olacak. Samsung, aylık yamaların yanı sıra sorunu Canlı Renkler ekran moduyla da düzeltecek. Artık Canlı Mod seçeneğini seçtiğinizde Canlılık düzeyinin yanı sıra R, G ve B beyaz dengesi değerlerini de ayarlayabileceksiniz. Bu seçeneğe sahip olmak ekranın daha canlı olmasını sağlıyor. Şu anda Canlı ve Doğal renk modları arasında neredeyse hiç fark yok. Güncelleme ekranı daha canlı hale getirecek ve ekranlar arasında geçiş yaptığınızda farkı göreceksiniz.

Galaxy-S24-first-update-announced-2.jpg


Samsung'un bahsettiği bir diğer konu da kamera departmanı. Bu, Galaxy S24 serisine kamera optimizasyonları getiren ilk güncelleme olacak. Şu an itibariyle S23'ün kameraları S24'ten daha iyi görünüyor. Yakınlaştırma, portre fotoğrafçılığı ve arka kamera video yeteneklerinden her şeyde pek çok iyileştirme yapılacak.

Ek olarak, S24 serisinin öne çıkan ana noktalarından biri olduğundan, dil engelini aşmanıza yardımcı olacak Galaxy AI araçlarına yönelik güncellemeler de iyileştirilecek ve üzerinde çalışılacaktır. Güncellemenin yayınlanmasına biraz zaman var, ancak bu güncellemeleri çok yakında göreceğiz. Her şey düzelecek mi? Sadece zaman gösterecek.
 
Etiketler
galaxy s24 serisi ilk güncelleme s24 update samsung samsung s24 önemli düzeltmeler
Üst Alt