Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Telefonlarda Gezinme Çubuğu Nasıl Özelleştirilir?

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 36
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

Mobil CaN

admin
customize-navigation-bar.webp

Son birkaç yıldır, Android telefonlardaki gezinme çubuğunda gezinme hareketleri sessizce öne çıktı. Ancak, daha kullanışlı buluyorsanız gezinme çubuğunu yine de kullanabilirsiniz. Siz de bu kişilerden biriyseniz, Samsung Galaxy telefonunuzdaki gezinme çubuğunu nasıl özelleştirebileceğinizi aşağıda bulabilirsiniz.

Düğme Konumlarını Değiştirerek Gezinme Çubuğunu Özelleştirin​

Navigasyon çubuğundaki butonların konumunu değiştirmek isterseniz, bunu nasıl yapacağınızı aşağıda bulabilirsiniz.

Adım 1: Samsung Galaxy telefonunuzda Ayarlar uygulamasını açın. Ekran bölümüne gidin. Aşağı kaydırın ve Gezinme çubuğu'nu seçin.

Adım 2: Düğme Sırası bölümünde istediğiniz yapılandırmayı seçin. Geri düğmesinin solda, çoklu görev düğmesinin sağda olmasını veya tam tersini seçebilirsiniz.

1762366203444.webp

İyi Kilit ile Düğme Şekillerini Değiştirerek Gezinme Çubuğunu Özelleştirin​

Varsayılan Ayarlar uygulaması yalnızca düğmelerin konumunu değiştirme seçeneği sunarken, Galaxy Store'dan edinebileceğiniz Good Lock adlı dahili bir uygulama sayesinde gezinme çubuğunu daha da özelleştirebilirsiniz. İşte nasıl çalıştığı:

Adım 1:
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
uygulamasını Galaxy Store'dan Samsung akıllı telefonunuza indirin. Uygulamayı açın ve NavStar'ın yanındaki yükleme düğmesine dokunarak modülü Galaxy Store'dan yükleyin.

Adım 2: Kurulumdan sonra Good Lock uygulamasına geri dönün ve NavStar'a dokunun. Modülü açmak ve özelleştirmeyi etkinleştirmek için üst taraftaki geçiş düğmesini etkinleştirin.

1762366225418.webp

Adım 3: Şimdi, gezinme çubuğu için seçebileceğiniz ve ayarlayabileceğiniz çeşitli gezinme düğmeleri göreceksiniz. Her düğme yapılandırmasına dokunarak ayarlayabilir ve zevkinize uygun olup olmadığına bakabilirsiniz.

1762366242791.webp

Etiketler Etiketler
android gezinme hareketleri ayarları galaxy gezinme çubuğu özelleştirme samsung ekran düğmeleri değiştirme samsung gezinme çubuğu ayarları samsung sanal tuş düzeni değiştirme
Geri
Üst Alt