Haber Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu: 4 ölü, 2 kayıp, 1 yaralı

Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu: 4 ölü, 2 kayıp, 1 yaralı

Şanlıurfa'da 7 kişilik bir ailenin bulunduğu otomobil sulama kanalına uçtu. Sürücü araçtan kendi imkanlarıyla kurtulurken, anne ve 5 çocuğu için başlatılan arama çalışmalarında 4 kardeşin cansız bedenine ulaşıldı.

EDFvr1fJGUq-NLpVBzHHGg.jpg

Şanlıurfa'da içinde aynı aileden 5'i çocuk 6 kişinin bulunduğu otomobilin sulama kanalına düşmesiyle ilgili yapılan çalışmalarda 4 kardeşin cesedine ulaşıldı.
KUdZDhQf20WF2ouCPD9Btw.jpg

Hasan Çetin yönetimindeki 31 B 7008 plakalı otomobil, Merkez Haliliye ilçesi Ulubağ Mahallesi yakınlarında sulama kanalına düştü.
NIVBpRwGQkiBQrcCFfoCfA.jpg

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis, ambulans ve arama kurtarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine dalgıç polisler ve aracın çıkarılması için vinç de sevk edildi.
jsBSBK1HW0Ck7sKTXeZ4Xg.jpg

Sürücünün eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm (1) Çetin'in içinde bulunduğu tahmin edilen otomobil, vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.
npTb4y46oUqIRf0qswXwog.jpg

Otomobilde, isimleri henüz belirlenemeyen 4 çocuğun cesedine ulaşıldı. Bölgede anne ve bir çocuğun aranmasına devam edilirken, sürücünün ise kaza sırasında kendisini otomobilden atarak kurtulduğu belirtildi.
ZM6x2mwwL0uCFiuVsm1kBg.jpg

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücü Hasan Çetin'in ayağında kırık olduğu bildirildi.
85GGOWuL9Eavedkx7CdnYw.jpg

HT2AOI4MJkG518is15d6Pw.jpg

FsDC52ri5km_EiH7uKnRzg.jpg

vPxRsbqVjkmY-WaRMyT-rg.jpg

dvb1y5K6h02LhapiRIfQlQ.jpg

 
Üst Alt