Haber Sipariş götürdüğü eve girmeye çalışmıştı: Kuryenin ifadesi ortaya çıktı

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Eve girmeye çalışan kuryenin ifadesi

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, sipariş götürdüğü kadının evine izinsiz giren ve taciz iddiasıyla gözaltına alınan kurye E.C.K.’nin (22) ifadesine ulaşıldı.

Necatibey Caddesi'nde yalnız yaşayan M.Ç. adlı kadın, önceki gün saat 02.00 sıralarında evine restorandan yemek siparişi verdi. M.Ç., siparişi kapıda kuryeden teslim aldıktan sonra, kredi kartını alarak ödeme yapmak için için içeriye girdi.

Kurye E.C.K., bu sırada açık kapıdan içeri girip, etrafı kontrol etti. Durumu fark eden M.Ç., kapıyı kapatarak kuryeyi dışarıya çıkardı. Kurye, kadının ödeme yapmasından sonra evden ayrıldı. Kuryenin, kadının arkasından eve girmesi, içeriyi kontrol etmesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

KURYENİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

M.Ç., erkek arkadaşı Y.G. ile birlikte kurye hakkında taciz iddiasıyla şikayette bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan kurye E.C.K., ifadesinde, sipariş götürdüğü kadın içeri girince parayı vermeden kapıyı kapatacağını düşündüğünü, bu tür olayları çok yaşadıklarını, bu yüzden önlem amacıyla içeriye girdiğini iddia etti.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.C.K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt