Haber SON DAKİKA: Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
SON DAKİKA: Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

SON DAKİKA HABERİ: Malatya’nın Pütürge ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.19’da kaydedilen sarsıntı, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kentte panik yaratan deprem sonrası açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Malatya Valisi Ersin Yazıcı, olumsuz bir durum ile karşılaşılmadığını dile getirdi. AFAD ile ilgili kurumlar bölgeye saha taramaları için yönlendirildi.

haberi! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Pütürge ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

BAKAN YERLİKAYA: AN İTİBARIYLA OLUMSUZ BİR DURUM YOK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Malatya'daki depreme ilişkin yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "Depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

VALİ YAZICI: HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK Depremin ardından Malatya Valisi Ersin Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte şu ana kadar kurumlara ulaşan bir olumsuzluk bulunmadığını ifade etti.

Vali Yazıcı, “Hemşehrilerimize geçmiş olsun.” ifadesini kullandı.

"ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise depremden etkilenen tüm Malatyalılara geçmiş olsun dileklerini ileterek, "An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmalarımız devam ediyor." ifadesini kullandı.
 
Üst Alt