Haber Sosyal medyada gündem oldu: Stadyum değil mezarlık

Sosyal medyada gündem oldu: Stadyum değil mezarlık

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde bulunan mezarlıkta vatandaşların rahat bir şekilde dualarını okuyabilmesi için tribün koltukları yerleştirildi. Bordo mavi yerleştirilen koltuklar sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

MBcfJWLddkafp-vlBTfN7g.jpg

Trabzon'daki mezarlık sosyal medyada gündem oldu.
kt9cy93LO0KBjJBIEDTGKA.jpg

Pınarlı mahallesi halkı tarafından mezarlıklara gelen vatandaşların rahat bir şekilde dualarını okuyabilmesi için ilginç bir yola başvuruldu.
NOVovrjCtUurO0Ak4mY9oA.jpg

Mezarlığın üst kısmına dökülen betonun üzerine stadyumlarda ve kapalı spor salonlarındaki tribün koltukları yerleştirildi.
MkTWLs4mjUCgQwXzNz7dOA.jpg

İnternet üzerinden satın alınan tribün koltuklarının çoğunluğunun bordo ve mavi olması sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.
lpNc-_cugEmYVyHC6N6pRQ.jpg

Paylaşılan görüntülerde vatandaşların çoğunluğu mezarlığa tribün benzetmesi yaparken mahalle halkı eksik kalan koltuklar için Trabzonspor Kulübü'nden yardım istedi.
3SjdqXXDvkyjEOx9mDBvpw.jpg

Pınarlı Mahalle Muhtarı Davut İşçi, yaptıkları hizmete sosyal medyada yapılan yorumlarda yer alan tribün benzetmesine karşı olduklarını belirterek “Cenaze merasimlerinde ve mezarlıklara bayram ziyaretlerinde gelen vatandaşların rahat oturabilmesi için böyle bir güzellik yapmaya çalıştık. Bazı arkadaşlarımızın vesile ile oldu. Güzel olduğuna inanıyorum. Koltukların teminini vatandaşlarımızın yardımıyla internet üzerinden özellikle İstanbul'dan gönderilen koltukları buraya yerleştirmeye çalıştık. Trabzonspor bizim gönlümüzde. Bu konuda Trabzonspor'dan da beklentimiz var. Eksik koltuklarımız var. Onlarında tamamlanması için yardım talep ediyoruz. İnşallah başkanımızın duyarlı olacağına inanıyorum. Sosyal medyada 'tribün' denildi ama ona karşıyız. Kesinlikle tribün diye bir şey yok. Vatandaşların rahat bir şekilde oturabilmesi için biz bunları yaptık.” dedi.
HoddgdqYoUSVfnNWDRccJA.jpg

rNJbtxEVQU2rfmHMkiGECw.jpg

0qxCTV4jh0a5APZWftEYiQ.jpg

iBnlvfZd002qa4zkiz7xzQ.jpg

g423vv_H5EWf1-Yyk8Vl-Q.jpg

 
Üst Alt