Haber Sultangazi'de döner bıçaklı ayakkabı hırsızı paniği

Sultangazi'de döner bıçaklı ayakkabı hırsızı paniği

İstanbul Sultangazi'de bir apartmana giren hırsız, dairenin önündeki ayakkabıları çalarak kaçtı. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Hırsızın elindeki döner bıçağı ise dikkat çekti.

sDb0RVDBbkG3VZvrpOAyHw.jpg

Olay, 10 Aralık Pazar günü saat 06.00 sıralarında Cebeci Mahallesi’nde meydana geldi. Dış kapısı açık unutulan binaya giren hırsız ayakkabıları alarak kayıplara karıştı.
i8vCoYR8zUmUYWQoYgh5hg.jpg

Şüphelinin binaya giriş anları ise güvenlik kamerasıyla görüntülendi. Olayın ardından güvenlik kamerasını inceleyen bina sakinleri, bir kişinin binanın önüne gelerek bir süre dolaştığını ve binaya girdiğini gördü.
PtXU54V5ZkqA2U7YSqzPug.jpg

Görüntülerde bir dairenin önündeki ayakkabıları alarak bir poşete koyan hırsız hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıktı.
OC_dHnAxckqnPZMBZV7eMw.jpg

Görüntülerde, şüphelinin poşete koyduğu ayakkabılarla binadan çıkarken elinde döner bıçağı olduğu görüldü.
dhuDrqVn-02cEM-C36ZeZQ.jpg

Apartman sakinlerinden biri, “Ağustos ayından itibaren binamızda dört sefer ayakkabı hırsızlığı yaşandı. Bir tanesinde evin içine kadar girdiler, binada ses olunca çıktılar. Bu son gelen hırsızda elinde döner bıçağıyla gelmiş. Yakalandığında birine mi saldıracak? Niye öyle gelmiş bilmiyorum. Biz artık canımızdan endişe ediyoruz. Kamera görüntülerini izleyip, elinde döner bıçağını görünce dehşete düştüm.'' dedi.
UI-Rdx9IiE6z4I-4rAfBvQ.jpg

Bir diğer apartman sakini ise şöyle konuştu: “Pazar sabahı binamıza giriyor, bütün katları tek tek dolaşıyor. Dairenin önündeki ayakkabıları alıp, gidiyor. Kameralarda gördüğümüz üzere elinde kocaman bir döner bıçağı var. Canımızdan endişe ediyoruz. Çok tedirginiz, korkuyoruz. Büyük ihtimalle bize gözdağı vermek için döner bıçağı ile gelmiş olabilir. ''
 
Üst Alt