Haber Turgut Altınok’tan emekliler ve üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım vaadi

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Turgut Altınok’tan emekliler ve üniversite öğrencilerine ücretsiz ulaşım vaadi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, seçilmeleri halinde Ankara’da emekliler ve üniversite öğrencilerinin ulaşımdan ücretsiz yararlanacağını söyledi. Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da kentteki trafik sorunu üzerinden eleştirdi.

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını bugün Keçiören’de sürdürdü. Altınok, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Altınok, seçimi kazandıkları takdirde emeklilere, üniversite öğrencilerine ulaşımın ücretsiz olacağını, sosyal destekleri ve yardımları artıracaklarını

YAVAŞ'A TRAFİK ELEŞTİRİSİ

Fatih Köprüsü’nü yıkacakları, yerine dört şeritli köprülü kavşak yapacakları vaadinde bulunan Altınok, böylece Keçiören’de trafiği azaltacaklarını, Keçiören’i metro ağlarıyla öreceklerini ifade etti.

Nn0Uy3dtIECMt5SG1iXW9A.jpg
Ankara’nın 5 yılının boş yıl olduğunu savunan Altınok, “Trafik çoğaldı mı? Belediye başkanı ‘yol yapsaydım da trafik mi sıkışsaydı’ diyor. Böyle aday olur mu? Bir belediye başkanı bunu söyleyebilir mi? ‘Ben yolları kapattım mı ki trafik oldu’ diyor. Adam Ankara’da değil ki. Belediye başkanı Ankara’ya ara sıra uğruyor, cumhurbaşkanı yardımcılığı hevesi bittikten sonra aklına Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığı geliyor. Ankara sokaklarında gören yok ama Londra’nın sokaklarında gören çok.” diye konuştu. "İSTANBUL'DAN DAHA KÖTÜ OLUR" Ulaşımda sıkıntılar yaşandığını, otobüslerin adeta balık istifine döndüğünü söyleyen Altınok, sorun çözülmezse başkentin İstanbul trafiğinden daha çekilmez bir hale geleceğini ifade etti.
 
Üst Alt