Nasıl Yapılır? Uygulamanın Eski Sürümünü ADB Komutları Olmadan Android'e Yükleme Yöntemi

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 280

CaN

admin
Mesajlar
1,527
Tepkime
4,769
Puanları
113
Konum
Türkiye
20240404_000708.png

Uygulamanın eski bir sürümünü ADB komutlarının yardımı olmadan Android'e yükleyebileceğiniz güzel bir yöntem göstereceğiz. Son yıllarda uygulamaları yükleme veya verileriyle etkileşim kurma şeklimizde pek çok değişiklik oldu. Veri ve obb klasörlerinin kullanılamamasından, bölünmüş APK veya bunların paketlerini yüklemenin daha yeni yöntemlerine kadar, uygulamaları yüklemek artık yalnızca bir tıklama uzakta. Android 14'le birlikte kullanıcılatda yeni bir endişe var. Bir uygulamanın daha eski bir sürümünü yüklemeyi planlıyorsanız, bunu yapmanız hemen engellenir ve bunun yerine aşağıdaki hata mesajıyla karşılanırsınız: “ Uygulama, telefonunuzla uyumlu olmadığından uygulama yüklenmedi ”. Bunun nedeni oldukça basit; daha eski bir API düzeyi için tasarlanmış ve hedeflenmiş bir uygulamayı yüklemeyi planlıyorsunuzdur anlamına gelir.

20240404_003904.jpg

Genellikle uygulamanın eski bir sürümünü yüklemek de iyi bir fikir olmayabilir, ancak bazı durumlarda, başlangıçta daha yeni bir sürüm bile olmayabilir [OG Flappy Birds'ü unutmayın!]. Benzer şekilde, bazen bir geliştirici, uygulamasında UI/UX açısından bazı büyük değişiklikler yapmak zorunda kalabilir veya bazı önemli özellikleri kullanımdan kaldırabilir ve bu da kullanıcılar için büyük sıkıntıya yol açabilir.

Bu gibi durumlarda, uygulamanın tüm cazibesine ve ihtişamına sahip olan eski sürümünü bir kez daha tercih edebilirsiniz. Bu sorunları düzeltmek için zaten farklı yöntemler var ve yakın zamanda bunlarıda göstereceğiz.

Bunlar şu şekilde başlıklar ile ifade etmek gerekirse;
ADB Komutları Aracılığıyla : Bir uygulamayı yüklemeyi planladığınızda her zaman bir PC gerektirir.
APK'yi kaynak koda dönüştürerek : Bazıları için biraz teknik bir yöntem olabilir.
Root aracılığıyla : Herkes sadece bir uygulamayı yüklemek için cihazını rootlamaya istekli değildir.

Bu nedenle, biraz daha araştırma yaptık ve yukarıda belirtilen dezavantajların hiçbirini içermeyen ve uygulamanın eski bir sürümünü Android cihazınıza kolayca yüklemenize olanak tanıyan güzel bir geçici çözüm bulduk. O halde daha fazla uzatmadan, gelin bu yöntemi hep birlikte kontrol edelim.

ADB Komutları Olmadan Android Cihazlara Uygulamanın Eski Sürümünü Yükleme Yöntemi

  1. Başlangıç olarak Shizuku'yu cihazınıza indirin, yükleyin ve kurun.
  2. Ardından GitHub'dan Seçeneklerle Kur uygulamasını indirip yükleyin.
  3. Şimdi onu başlatın ve beliren Shizuku isteminde İzin Ver'e dokunun.1000059673_tekbilgin.png
  4. Ardından Düşük Hedefli SDK Blokunu Atla seçeneğini işaretleyin ve Dosya Seç'e dokunun.
  5. Şimdi istediğiniz APK dosyasına gidin, onu seçin ve Yükle'ye dokunun.
  6. Uygulama şimdi yüklenecek ve bu konuda bilgilendirileceksiniz. Tamam'a basın.1000059731_tekbilgin.pngBunlar, ADB Komutlarını kullanmadan uygulamanın eski bir sürümünü Android cihazınıza yükleme adımlarıydı. Bu yöntemin tek dezavantajı, eğer bunu adlandırmak isterseniz, benzerlerine kıyasla biraz daha uzun olmasıdır, ancak geriye dönüp bakıldığında çoğu zaman yalnızca Shizuku'nun kurulumu sırasında geçecek.
 

Ekli dosyalar

  • InstallWithOptions_0.4.2-release.apk
    14.4 MB · Görüntüleme: 27
Mesajlar
1
Tepkime
1
Puanları
1
Konum
Denizli
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Mesajlar
3
Tepkime
3
Puanları
3
Konum
Ankara
Yine güzel konu paylaşmışsın dostum.
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN

CaN

admin
Mesajlar
1,527
Tepkime
4,769
Puanları
113
Konum
Türkiye
Etiketler
adb komutları olmadan uygulama eski sürüm yükleme android eski sürüm uygulama yükleme uygulamanın eski sürüm uygulama yükleme
Üst Alt