Nasıl Yapılır? Xiaomi Kilit Açma Aracını | MIUI Önyükleyici Kilidi Nasıl Açılır?

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 507

CaN

admin
Mesajlar
1,419
Tepkime
4,349
Puanları
113
Konum
Türkiye

20221217_021018.jpg

Xiaomi Kilit Açma Aracını | MIUI Önyükleyici Kilidi Nasıl Açılır? Tüm Dosyalar ve Gerekli işlemler

Xiaomi Redmi Phone kullanıcısıysanız ve telefonunuzu rootlamak istiyorsanız, önce MIUI Telefonunuzun önyükleyicisinin kilidini açmanız gerekir. Ve yeni MIUI kullanıcılarının çoğu, Xiaomi Mi Kilit Açma Aracını nasıl kullanacaklarını bilmiyor. Ve her zaman "mi kilit açma durumunu" "mi telefonunun kilidini nasıl açılacağını" bilmek isterler ve "önyükleyici kilit açma aracını" ararlar / Bu yüzden bugün bu kılavuzda Mi Cihazınızın Kilidini Açmanıza yardımcı olacağız. Cihazın kilidini açtıktan sonra, buna TWRP özel Kurtarma yükleyebilir ve ayrıca Xiaomi telefonunu rootlayabilirsiniz.

Bu kılavuzda, Bootloader Hakkında Her şeyi ve Xiaomi Cihazınızın Bootloader Kilidini Nasıl Açacağınızı öğreneceksiniz. Süreç biraz daha uzun ama o kadar da zor değil. Tek ihtiyacı olan bir bilgisayar, internet bağlantısı ve biraz sabır. Evet, Xiaomi MIUI telefonlarınızda kilit açma işlemini gerçekleştirmek için bir Xiaomi Mi Kilit Açma Aracına da ihtiyacınız var.

Bu kılavuz, POCO, Redmi, MI marka tüm Xiaomi telefonlarında çalışmaktadır. İster MIUI 9, MIUI 10, MIUI 11 veya yakında çıkacak olan MIUI 12 versiyonlarında da çalışıyor. Bu yazıda, Xiaomi bootloader kilit açma işlemini basitleştirmeye çalışacağım. Ancak bundan önce cihazlarınızın tam yedeğini alın. Telefonun kilidini açtıktan sonra tüm verilerinizi kaybedersiniz. Oluşabilecek sorunlardan bizler sorumlu değiliz bunu unutmayınız.

Xiaomi Mi Kilit Açma Aracını İndirin

MI veya Redmi telefonunuzda kilit açma işlemine başlamadan önce, Windows PC'nizde Mi Unlock Tool'u indirin. Bu araç olmadan, Xiaomi telefonunuzun önyükleyicisinin kilidini açamazsınız.
Aşağıdaki listeden Xiaomi Mi Unlock Tool'un en son sürümünü indirin ve cihazınıza bağlı yetkili bir MI hesabı edindiğinizden emin olun. Araç, tüm Xiaomi telefonlarıyla uyumludur.
Xiaomi Mi Unlock Tool'u indirin ve dosyayı Windows PC'nizde açın. Bilgisayarınıza en son sürümü yükleyin.


Önyükleyicinin Kilidini Neden Açmalı?

Cihazınızı Root (Köklendirebilir) edebilir, BuildProp'u düzenleyebilir, herhangi bir özel Recovery (TWRP) yükleyebilir, herhangi bir özel ROM'u yükleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
Bazı cihazlarda MIUI Fastboot ROM'u yüklemek için MIUI telefonunuzun önyükleyicisinin kilidini açmanız gerekir.

MIUI cihaz önyükleyicisinin kilitlenip kilitlenmediğini nasıl kontrol edebilirim?

Ayarlar > Telefon hakkında > MIUI Sürümü'ne gidin (7 Kez Dokun) "Artık bir geliştiricisiniz" mesajını görebilirsiniz > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > Mi Kilit Açma Durumu.

MIUI-Unlock-Status.png

Önyükleyicinin Kilidini Açmak için Ön Koşullar

  • Önyükleyici kilidini açma işlemi sırasında herhangi bir veri kaybını önlemek için telefonunuzun tam yedeğini alın.
  • Bilgisayarınıza Xiaomi USB Sürücülerini yüklemeniz gerekir .
  • Şimdi, 'Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB Hata Ayıklamayı Etkinleştir'e gidin.
  • Ayrıca, telefonunuzda kurulu resmi bir MIUI ROM'a ihtiyacınız var, ardından önyükleyicinin kilidini verimli bir şekilde açmak için bu yöntemi uygulayabilirsiniz.
  • Telefonun veya yazılımın zarar görme olasılığı çok yakındır, bu nedenle tüm talimatları çok dikkatli bir şekilde okuyun.

Xiaomi Cihazında Önyükleyicinin Kilidini Açma Talimatları

1. İndirme bölümünden Mi Unlock aracını PC'nize indirin ve PC'nizde ayıklayın.
2. Şimdi Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > Mi Kilit Açma Durumu'na gidin. (Şimdi mobil veri kullanarak cihazınızı internete bağlayın ve “Hesap ve cihaz ekle” seçeneğine tıklayın. Cihazınız ile Mi hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.)
3. MI Hesabına giriş yaptığınızda başarı mesajını göreceksiniz. Başkalarının hata veya başarısız gibi mesajlarını görürseniz, cihazınızdan Mi hesabınızın oturumunu kapatın.

MI-Account-Login.png

4. Bundan sonra Telefonunuzu fastboot yöntemiyle yeniden başlatın. Bunun için cihazınızı kapatın, Güç düğmesi ile Ses kısma ( – ) düğmesine aynı anda basın. Artık telefonunuz fastboot Modunda açılacaktır.
5. Telefon fastboot modundayken. Ardından cihazı bir mikro USB kablosuyla Windows PC/dizüstü bilgisayara bağlayın.
6. Şimdi yönetici olarak çalıştır yoluyla Mi Unlock Tool'u başlatın ve ardından KABUL ET'e tıklayın. Mi Hesabınızda (telefonunuzla bağlantılı olan) oturum açın.

Sign-in-mi-account.jpg

7. Kilit açma aracınız "Telefon Bağlandı" mesajını gösteriyorsa, gitmeye hazırsınız demektir. Şimdi "Kilidi Aç"a basın.

Phone-connected.jpg

8. Artık telefonunuzda kilit açma işlemi başlayacaktır. İlk denemenizde, Mi kilit açma aracı "Kilit açılamadı, lütfen 168 saat sonra açın" mesajını gösterecektir. Bu 168 saati tamamlamak için beklemeniz gerektiği anlamına gelir. Gerekli süreyi geçirdikten sonra tekrar cihazınızın kilidini açmayı deneyin.
Ancak bazen telefonun kilidi hemen açılır. MI hesap etkinliğinize bağlıdır. Beta testçisiyseniz herhangi bir bekleme süresi almazsınız.

Unlocked-Succesfully.jpg

9. Başarıyla kilidi açıldıktan sonra, cihazınız sıfırlama ile yeniden başlatılabilir.

Artık Xiaomi telefonunuzun önyükleyicisinin kilidi açıldı. Artık MIUI telefonunuzu rootlayabilir ve tüm sistem uygulamalarını kaldırabilir, Özel ROM'u yükleyebilir ve daha pek çok şey yapabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • miflash_unlock-en-5.5.1008.26-tekbilgin.zip
    31 MB · Görüntüleme: 9
Etiketler
mi kilit mi lock mi rom mi twrp xiaomi xiaomi kilit açma xiaomi recovery xiaomi root
Üst Alt