Haber Yalı Çapkını 58. bölümde neler olacak? Pelin'in bebeğinin babası ortaya çıkıyor

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Yalı Çapkını 58. bölümde neler olacak? Pelin'in bebeğinin babası ortaya çıkıyor

Star TV'de cuma akşamları izleyici ile buluşan Yalı Çapkını, 58. bölümüyle 16 Şubat Cuma akşamı ekranlara gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını'nın yeni bölümünün detayları...

mbaG5tgXJEuaKEiSzjenZA.jpg

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu Yalı Çapkını, 58. bölümü ile 16 Şubat Cuma 20.00’de Star’da ekrana gelecek.
hdqfZKjDRUWkQ7NXo0Lniw.jpg

16 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle; Fenalaşan Pelin apar topar hastaneye kaldırılırken, yaşananlardan Serter'i sorumlu tutan Ferit, ona çok öfkelidir.
8iVZI1BqP0qE2HmdpFK0kw.jpg

Pelin ve bebeği yaşam mücadelesi verirken, çocuğun kimden olduğunun ortaya çıkmasını isteyen Halis Ağa babalık testinin yaptırılması için talimat verir.
BanP7Hbkn06IUCLXlqWqgQ.jpg

Ferit'e destek olmak için tüm kötü bakışlara rağmen hastaneye gelen Seyran, Pelin'in hayata tutunabilmesi için elinden gelen çabayı gösterir.
o0lKlgPDKkS3IMg_hVmxeg.jpg

Hapishanede çok zor günler geçiren Orhan'ı çıkarmaya karar veren Halis, işlerin istediği gibi gitmemesiyle hayal kırıklığına uğrar ve eski bir tanıdıktan yardım istemek zorunda kalır.
CwvJjHYSL0uxg6kO2zwrxQ.jpg

Pelin ve bebeği için kritik saatler sürerken, Ferit, bu zor anında Seyran'ın yanında olmasıyla güçlü kalmaya çalışır. Fakat yaşanacaklar onun için hiç kolay olmayacaktır.
NjLkIjiVe0m5hOeSmcQbpQ.jpg

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor.
-3wYjPqFMUiOyYO_K3Vjsg.jpg

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Barış Günger kaleme alıyor.
IEYYrjJDtUKI5B5LcU0_9A.jpg

Yeni tanıtımda; bebeği kaybeden Ferit'in yıkılması ve Seyran'ın ona "İhtiyacın olduğunda hep yanında olacağım" diye destek vermesi dikkat çekti. YALI ÇAPKINI 58. BÖLÜM FRAGMANI
_luRiQqs6kaVkTwxh54KXA.jpg

Cuma akşamları Star ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını'nın 9 Şubat'taki 57. bölümüne; Serter'in dönüşüyle ortalığın karışması ve Pelin'in erken doğum yapması damga vurdu. İşte Yalı Çapkını'nda yaşananlar...
 
Üst Alt