Haber Yalı Çapkını'nda Pelin defteri kapandı! "Bebeğin babası Serter'miş"

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
Yalı Çapkını'nda Pelin defteri kapandı!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yalı Çapkını'nın 16 Şubat akşamı yayınlanan 58. bölümüne; bebeğini kaybeden Pelin'in ölüp ölmediği merak konusu oldu. İşte Yalı Çapkını'nda yaşananlar...

0ybDoU2lQEWpqTKPRUalHw.jpg

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı, Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını 58. bölümde; bebeğin babasının Serter çıkması ve Pelin'in akıbeti dikkat çekti.
_lsU4YQAhUue2ZcC4lA2oQ.jpg

Yalı Çapkını son bölümde; Pelin'in de bebeğin de durumunun kritik olduğunu öğrenen Ferit yıkılırken, Zerrin de kızı için hastaneye koştu.Öfkesini Serter'e yönelten Ferit, "Senin ne işin var hala burada?" diye ona saldırmaya çalıştı.Serter de gözyaşları içinde oğlu için orada olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. İkiliyi zor ayırdılar.Pelin'in durumunu öğrenen Zerrin önce Şehmuz'a ardından da hem Ferit'e hem Serter'e kızdı.
HQdMVqBUr0uMUXaFjIR76g.jpg

Halis Ağa Serter ile Ferit'le baş başa görüşmek isterken; Akın da Seyran'a hastane olduklarını kimsenin bilmeyeceğini ifade etti. Bunun üzerine Seyran, olanlar için babasını arayıp Akın'ın yanında olduğunu ifade etti.İçeri giren Seyran'a kızan Zerrin, "Kızımı bütün ülkeye rezil ettin, rahatladın mı şimdi? Düşmanlığın bitti mi? Bu veballe yaşayabilecek misin şimdi?" dedi.Ağzını açmayan Seyran ardından ablasıyla olanları konuştu.
Ajfg3Vz2BUml_k5hkdA5Eg.jpg

O sırada Serter'e de Ferit'e de kızan Halis Ağa, testi yaptıracaklarını söyledi. Buna kızan Ferit'e de "Sen testi yaptır, ben de babanı kurtaracağım" diye söz verdi.Ferit ve Serter kan örneği verdikten sonra Halis Ağa da Orhan'ı kurtarmak için Latif'e talimat verdi.
pw_Arjgnnk-dtcGpaRCYTQ.jpg

Ardından hava almaya çıkan Ferit, Seyran'a desteği için teşekkür ederken Abidin'in doktorların geleceğini haber verdi.Apar topar yukarı çıkan Ferit ise Pelin'in durumunun kritik olduğunu ve bebeği kaybettiklerini öğrenince yıkıldı.Serter'e saldıran Ferit, Seyran'ın yardımıyla sakinleşirken; Halis Ağa da Orhan'ın düştüğünü öğrenip cezaevine doğru yola çıktı.
S24wpsH850avqR7v2djtqw.jpg

Aynı anlarda Ferit'e sarılıp "İhtiyacın olduğunda ben hep yanında olacağım" diye oturan Seyran, falcının etkisiyle onları uzaklaştırmaya çalışan Suna'nın telefonuyla annesi ve halasının yanına gitti.Suna da onunla giderken yarı yoldan dönüp Ferit'in yanına gitti. Ferit'e kendini suçlamamasını söyleyen Suna, Kaya'nın "Hadi gidiyoruz" diye gelişiyle onunla gitti.
zGIab5_qH0K4DzfBRawcOQ.jpg

O sırada Orhan'ı perişan halde gören Halis Korhan, ona "Sana söz, bu akşam evinde olacaksın" diye söz verdi.Seyran da babasının sitemi ve İfakat'ın sözleriyle eve gitmeye karar verdi. Akın'la yola koyulan Seyran, gitmeden Ferit'e de bir mesaj attı. Mesajı gören Ferit, Seyran'ı görmeye indi. Ona Akın'ı soran Ferit, endişelendiğini söylerken Seyran da "Ben iyiyim ama telefonum hep açık olacak. Ne zaman istersen arayabilirsin beni" dedi.
v7Vt6bfZZkK53w4mkPeG_Q.jpg

Seyran'ı geçiren Ferit, Şehmuz'la birlikte doktorla konuşmaya gitti. Pelin'in değerlerinin sürekli düştüğünü öğrenen ikili durumun kritik olduğunu kimseye söyleyemedi.Herkesten eve gitmesini isteyen Ferit, Latif Bey'den babası Orhan'ın çıkacağını öğrendi.
aZp2UI2toU-Y2O69CTfYvw.jpg

Seyran'a ciddi bir ilişki istemediğini ve evlenme niyeti olmadığını söyleyen Akın, evde rol yapacağını ifade etti. İçeri girdiklerinde Akın'ın konuşması ve hareketleriyle şoke olan Seyran, Ökkeş Ağa ile Akın'ı yolcu etti.
7GlQXFr1U0ai6xmtfZiG4Q.jpg

Oğlu Orhan'ın çıkamayacağını duyunca herkesi arayan Halis Korhan, kimseden yardım göremeyince Kont Ziya'yı aradı. Halis Ağa, Ziya Karaaslan'a "Sen de bilirsin ki; iki elim kanda olsa aramazdım seni Ziya... Mevzu evlatlarımız olunca yapmam denileni yaptırıyormuş hayat" dedi. Orhan'ı çıkartamadığı için üzülen Halis Ağa, testin sonucunu merak ederken; doktorlar Pelin'in durumunun kötü gittiğini bildirdi.
YBmuUStJyU6YfiQVwQs2Jw.jpg

Pelin için korkan Ferit, Seyran'ı arayıp ondan destek isterken test sonuçları çıktı.Seyran gelince "Senden özür dilerim ama benim başka kimsem yok" diyen Ferit, "Doktorlar 'Yapacak bir şey yok' dediler. Ben hiçbir şey yapamıyorum, elimden bir şey gelmiyor. Bu zarfın içinde bebeğin babası ben miyim o yazıyor. Açamadım. Bakamıyorum. Çok korkuyorum" ifadelerini kullandı.
sYKLuBwMeUSgy5EnOi4Qiw.jpg

İkili gözyaşlarıyla sarılırken Abidin ve Şehmuz geldi. Pelin'in bilincinin açıldığını ifade eden Şehmuz, "Doktorlar bunun ne kadar süreceğini bilmiyor. Seni sayıklamış, seni görmek istiyor. Ama doktorlar son anları olabileceğini söyledi" dedi.Ne yapacağını bilemeyen Ferit, panik olup Seyran'a sordu. Seyran da "Ona ne kadar değer verdiğini söyle. Gülen gözlerinle bak ona. Eğer yaşaması için bir mucize lazımsa bunu senden başkası gerçekleştiremez. Ona yaşaması için güç ver. Bazen senin tek bir bakışın, tek lafın insanı hayatta tutmaya yetiyor. Ben bunu çok iyi biliyorum" dedi.
1YfXxFrkcU20jy9cWKFz3Q.jpg

Seyran'ın sözleriyle biraz da olsa rahatlayan Ferit onu öpüp sarıldı. Suna ve Kaya da bu anlara şahitlik etti.O sırada hastane bahçesinde bekleyen Serter ise test sonucunu okuyup bebeğin babası olduğunu öğrendi.
t__HO5xavkSQI2g1RiNoVQ.jpg

Test sonucu öğrenip Pelin'i görmeye giden Ferit ise ona bebeğin iyi olduğunu söyleyip özür diledi. Ardından ona çok değer verdiğini söyleyen Ferit, çok mutlu günleri olacaklarını ifade etti. Ferit'i çok sevdiğini söyleyen Pelin fenalaştı.
Spd7PZo6-E6zT_dIMSxH7w.jpg

Bebeğin babasının Serter çıkması ve Pelin'in ölüp ölmediği sosyal medyada gündem oldu."Pelin ne yazık ki hak ettiğini buldu""Suna beni çok şaşırttı, Pelin yanında Melek kalır""Pelin öldü mü ölmedi mi anlayamadım""Pelin ölmez bence""Umarım ölmez eğer şimdi ölürse Ferit kendini suçlayacak""Ah Serter resmen yazık oldu""Pelin'in neden bu kadar korktuğu belli oldu""Ve sonunda bebeğin babası ortaya çıktı""Bebeğin babası Serter""Çocuğun Serter'den olduğu ortaya çıkınca rahatladım"
MXPXKBu5Xk2c93JkM3LVlA.jpg

Yeni tanıtımda; Halis Ağa ile Kont Ziya'nın buluşması ve Ferit'in Seyran'a "Biz seninle bir şeyleri değiştirebiliriz. Ben sana rağmen sensiz bir hayat yaşamak istemiyorum" demesi dikkat çekti. YALI ÇAPKINI 59. BÖLÜM FRAGMANI
 
Üst Alt