Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Can Hocam: Siz bu Stock rom u nerden indirdiniz? Bize açıklayıcı olursanız Memnun olurum. Samfw'den indirdiğim son sürümle bu sürümle aynı değil. Biz acaba yanlışmi indiriyoruz...
Şanlurfa'da sıcak hava etkili oluyor. Kentte termometreler 37 dereceyi gösterdi.
Şanlıurfa'da etkili olan sıcak hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklığı kentte en yüksek 37 derece ölçüldü...
konu açılmışken ben de daha ilk adımda takılıyorum.samfw den SM-N985F_TUR_N985FXXSFHXL2_fac adlı dosyayı indirdim.odinle kurdum.olmadı.bu sefer SM-N985F_XID_N985FXXSFHXL1_fac adlı dosyayı indirdim.kurdum.gene fail hatası aldım.resmi aşağı...
Temel Düzeltmeler
Ağ planınızı kontrol edin: Planınızın SMS mesajları göndermeyi desteklediğinden emin olun, hesap bakiyenizi kontrol edin ve SMS maliyetini karşılayacak yeterli bakiyeniz olduğundan emin olun.
Ağ bağlantısını kontrol edin...
Maltepe'de kontrollü yıkımına başlanan 11 katlı bina çöktü.
İstanbul Maltepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanan 11 katlı bina, bir anda çöktü. Binadan koparak düşen beton ve moloz parçaları nedeniyle cadde, araç ve yaya trafiğine...
Facebook Messenger, Instagram, Twitter vb. gibi bazı uygulamalar birden fazla hesap arasında kolayca geçiş yapmanıza olanak tanır. Ancak WhatsApp gibi diğer popüler uygulamalar bu işlevi sunmaz. Birçok WhatsApp kullanıcısı Samsung telefonlarında...