Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn Hocam. Bakın diyorum, XXSFHL1 de çalıştı. Ne zamanki bilmeden G, serisi romu yükledim. Ondan sonra ne Vulcan rom. Nede Extreme Nexus rom çalışmadı. Geriye dönüşte yapamıyorum. Buna bir çözüm bana yapabilirmisin.? Ne yapmam lazım. Daha önceki...
Şimdi hocam geç cevap verdim ama bu süreçte rom yapımcılara kadar hepsine tek tek sorum. Sizin cihaz ile bu rom zaten uyumlu.
N985F/DS Dual Sim anlına geliyor yani önemli olan N985F model numarası ve serisi. Yükleyememeniz tamamıyla sizden...
Sn: Can Hocam, Hala bu rom'u, yüklemiş değilim. Dolayısıyla ( G-H ) serisi romlar için senden bir çözüm alternatif bekliyoruz. Belkide benim gibi yükleyememiş nice insan var. Yani SM-N985F/DS bu telefona v.15 i nasıl göreceğiz. Umudumuz sensin...
Çoğu zaman telefonlarımızdan bazı hassas fotoğraf ve videoları gizlemek isteriz . Birçok kasa uygulaması fotoğraf gizleme özelliği sunar. Peki galeri uygulamaları aynı işlevi görebiliyorken neden ayrı bir kasa uygulaması yükleyesiniz ki? Bu...
evet yurtdışı cihazlarda IMEI klonluysa veya sonradan yazıldıysa, fabrika ayarlarına dönerken IMEI silinme riski olabilir. Yedek almanızı öneririm. Sadece “Fabrika Ayarlarına Sıfırla” (Settings üzerinden) genellikle IMEI’ye zarar vermez ama...