CaN 'in en son etkinliği

• CaN
    CaN Yardım Extreme Nexus rom Hk. konusundaki Ahmt! mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sideload danmi ? Yoksa Odin bölumundenmi? Hocam...
  • CaN
    CaN , Yardım Extreme Nexus rom Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    ExtremeROM_OFFICIAL_2.6.1-e6b8553_20250822_c2s-sign.zip bunu indireceksin hocam
  • CaN
    CaN Yardım Extreme Nexus rom Hk. konusundaki Ahmt! mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sn. CAN : Biraz karıştırdım. Benim Tlf.için hangisi Extreme rom indirecem. Yanlış. İndirmiyem...
  • CaN
    Umarım istediğiniz olur hocam kazasız beleasız inşallah. Yazmanızı bekliyor olacağım kolay gelsin hayırlı günler dilerim hocam.
  • CaN
    Sn.Can : Çok Teşekkür ederim. İlginiz, alakanız için. Harúkülade...Sağolun. Başarıya ulaştiğimda yazarım.3-5 gün sonra ancak işlerim çok yoğun...
  • CaN
    Aşağıdaki Adresten 2.6.1 Sürüm indirebilirsin hocam. *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret edin! ***
  • CaN
    Can Hocam: Telefonumda N985FXXSHHYGD2 yüklemiştim. Onu bozmuyorum. Garanti elde etmeden bozmayacak. Çünkü Can, çok yoruldum. Sinirlerim altüst oldu.yukardaki yazdığım romun 1-2 ' nin arasında fark varmı. Birde v.14 veya 15'de olanKeyboard ı bu...
  • CaN
    Ne yaptın hocam merak ettim sorununuzu.
  • CaN
    Rom konusunda Bağlantı da yer alan Odin uygulamasını kullanabilirsiniz. Ben kurduğum ve yüklediğim şeyleri paylaşıyorum genelde. Stok Rom Yüklerseniz zaten Root Gider hocam. Ben Çağrı Kaydı Mevcut diye Endonezya Rom Kullanıyorum. Yani bu tercih...
  • CaN
    Can Hocam: Odin sürüm 3.14.4 kullanıyorum. Kabloda hata olsa, N985FXXSHHYG2 TUR Yükledim. Bu Son sürum Stock rom'un 1 içimi XID içimi yüklenelim. Birde Stock rom Root dan öncemi yoksa sonramı yüklemeliyim. Nasıl yukleyeyim. Endonezya XID...
Geri
Üst Alt