Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir keybox'ın iptal edilip edilmediğini öğrenmenin birçok yolu vardır. En yaygın iki yöntem, Play Integrity API Checker gibi üçüncü taraf bir uygulama kullanmak ve doğrudan Play Store üzerinden (herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan) kontrol...
İnternet devi Google, SpaceX'le bulut hizmeti almak üzere anlaştı. Google Haziran 2029'a kadar SpaceX'e 920 milyon dolar ödeyecek.
ABD'li milyarder iş insanı Elon Musk'ın uzay ve havacılık şirketi Space Exploration Technologies Corp (SpaceX)...
Gece yatmadan hemen önce genellikle WiFi, GPS, NFC'yi kapatıyor ve Pil Tasarrufu modunu hatta bazen Uçak Modunu bile etkinleştiriyorum. Bunun oldukça uç bir yaklaşım olduğunu biliyorum, ancak cihazı zaten kullanmayacağım zamanlarda pil ömründen...
Samsung One UI 8.0 ile renkler cidden solmuş, eski canlılık yok. Neyse ki Shizuku + SemSeed uygulaması 5 dakikada eski renkleri geri getiriyor. Good Lock alternatifi de var, ama bu kadar uğraşmamalıydık. Samsung'un bu kararı hayal kırıklığı.
Kullanıcılar genelde “Samsung USB ayarları gizli menü” arar. En etkili kod *#0808# olsa da, güncel cihazlarda çalışmayabilir. Mutlaka Geliştirici Seçenekleri > USB Hata Ayıklama’yı aktif edip, Windows sürücülerini güncelleyin. Eğer menü...
📱 Harika ve Net Bir Rehber!
Arka planda çalışan uygulamalar, performansı ve pili en çok sömüren etkenlerin başında geliyor. Sadece son kullanılanları temizlemek çoğu zaman yetmiyor; bu yüzden rehberdeki çözüm adımları standart kullanıcılar için...
Geçtiğimiz günlerde, Gmail gibi üçüncü taraf uygulamaların arka planda çalışmaya devam etmesini tek bir ADB komutu satırı kullanarak nasıl sağlayabileceğinize dair bir makale yazmıştım . Ancak, birçok kullanıcı bunun tam tersini, yani bu...
Bir işi halletmenin her zaman daha zor bir yolu vardır! Ve bu da sizin dikkatinizi hak ediyor. Cihazınızı bir USB kablosuyla bilgisayara bağladığınızda, aşağıdaki seçeneklerden birini seçebileceğiniz USB menüsü karşınıza çıkar: Dosya aktarımı...
One UI 8.5 ve ardından One UI 9 ile birlikte, sıcak sarımsı tohum rengi ve tonak noktası, biraz daha soğuk mor renkli bir arayüzle değiştirildi. Ve OEM'in yaptığı her değişiklikte olduğu gibi, bu araç da karışık tepkiler aldı. Eğer bu renk...
Android 16 tabanlı işletim sisteminin en son sürümü, bir dizi ilgi çekici özellik ve etkileyici yenilik getirdi. Bunlardan bazıları arasında 90/10 bölünmüş ekran modu, yerel masaüstü sınıfı DeX, galeride sezgisel bir "Özel Albüm" ve kilit...