Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel Düzeltmeler
Çöp kutusunu kontrol edin: Galeri uygulamasından fotoğraf sildiyseniz ve depolama alanı temizlenmiyorsa, çöp kutusunu da temizlediğinizden emin olun.
Cihazı yeniden başlatın: Galeri uygulamasını etkileyen bir hata varsa...
Temel Düzeltmeler
Sesi kontrol edin: Akıllı telefonunuzun ses seviyesini kontrol edin ve düşük olmadığından emin olun.
Bluetooth cihazını çıkarın: Telefonunuz bir Bluetooth cihazına bağlıysa, Google Haritalar sesli navigasyon sesini onun...
• S711BXXS6DXL7 ile Ocak güvenlik yaması eklendi
• Telefon Hakkında bölümünde S23 FE resmi eklendi
• Eureka R24U ile KSU Next kullanıldı
• AOSP sertifikasyon yaması eklendi
• Yenileme hızı ayarı kaldırıldı
• Galaxy A30 desteği kaldırıldı
• 4...
Samsung Galaxy M02s
TWRP Nedir?
Team Win Recovery Project3.x veya kısaca twrp, kullanım kolaylığı ve özelleştirme düşünülerek oluşturulmuş özel bir kurtarmadır. Tamamen dokunmatik kullanıcı arayüzü, basmanız gereken ses açma/kapama düğmesi veya...
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun ...
Teknolojinin ve bilginin buluşma noktası Tek Bilgin ailesi olarak, mübarek Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Bu özel günlerin, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur...
Temel Düzeltmeler:
Telefonu Yeniden Başlat : Sorun giderme sürecini telefonunuzu yeniden başlatarak başlatın. Bazen bu küçük bir sorundur ve basit bir yeniden başlatma, uygulamayı çalışma durumuna geri yükler.
Mesajları Varsayılan Uygulamanız...
Ana Ekrana Uygulamalar Ekleyin
Favori uygulamalarınızı kolayca ana ekranınıza ekleyebilirsiniz . Bu, uygulamayı uygulama çekmecesinde aramak yerine hızlı bir şekilde açmanızı sağlar.
Uygulama çekmecesindeki uygulama simgesine dokunup basılı...
Android'de Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar'ı açın > Uygulamalar ve bildirimler / Yüklü uygulamalar / Uygulamalar'a gidin.
Adım 2: Tüm Uygulamalar altında WhatsApp'a dokunun.
Adım 3: Bildirimler'e...
Kilit Ekranı Hikayeleri Nasıl Devre Dışı Bırakılır?
Kilit Ekranı Hikayeleri, Samsung cihazınızdaki duvar kağıtlarını otomatik olarak değiştirir . Özelliği devre dışı bırakmanın iki yolu şunlardır.
1. Düzeltme Yöntem : Ayarlardan
Adım 1...