Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iOS ve Android'de Canlı Görünümler Nasıl Etkinleştirilir?
Çoğu durumda, Google Maps varsayılan olarak konumunuza ve kameranıza erişebilir. Live View'un çalışması için bu gereklidir çünkü Live View kameranızı kullanacaktır. Live View'u kullanmak...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...
Farklı web sitelerinde sık sık parolalarınızı girmek zor olabilir, özellikle de karmaşık parolalar ve her oturum açma için farklı bir parola kullanıyorsanız. Ancak KeePassXC gibi parola yöneticileri burada devreye girer. Parolalarınızı yönetmek...
Windows'ta Sürücüyü Eşlemenin Anlamı Nedir?
Windows'ta bir sürücüyü eşlemek, bir bilgisayarın dosyalarını bir ağa koymak ve başka bir bilgisayarda yerel sürücü olarak kullanılabilir hale getirmek anlamına gelir.
Eşlenen sürücü...
Başlamadan önce aklınızda bulundurmanız gereken birkaç şey var.
Aşağıdaki komutlardan herhangi birini yürütürken, Komut İstemi'ni yönetici olarak açtığınızdan emin olun. Uygulamaya sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır'ı seçin .
Bir...
iPhone ve Android'de "Ağ Ayarlarını Sıfırla" Nedir?
Hem Android hem de iOS, mobil telefonumuzu veya tabletimizi biçimlendirmeden sorunları çözmeye yardımcı olan çeşitli sıfırlama seçenekleri sunar. Bunlardan biri ağ ayarlarını sıfırlamaktır.
Ağ...
MIUI'de Notlar Nasıl Gizlenir (Redmi, Poco ve Xiaomi Cihazları)
Adım 1: Notlar uygulamasını açın , aşağı kaydırın, ekranınızı tutun ve gizli notları ortaya çıkarmak için bırakın. Güvenlik desenini girin.
Adım 2: Gizli notu seçmek için dokunup...
Temel Düzeltmeler
Veri Planını Kontrol Edin : Öncelikle, veri planınızda yeterli mobil veri bakiyeniz olduğundan emin olun. Bazı uygulamalar hafif olsa da, günümüzde çoğu uygulama 100 MB'ın çok üzerindedir ve çok fazla veri kullanabilir...
Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen Albay Alper Topsakal ile Yarbay Halit Türkoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde genel müdür yardımcısı olarak işe başladı.
TSK'dan teğmenlerin kılıçlı yemini soruşturması kapsamında ihraç edilen...
Kara Harp Okulu’ndaki kılıçlı yemin soruşturmasında aralarında Ebru Eroğlu'nun da olduğu teğmenler hakkında karar açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 5 teğmene ve 3 disiplin amirine "Silahlı Kuvvetlerden ayırma cezası" verildiğini açıkladı...