Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En son müzik videolarından ses alabilmeyi istemez misiniz? Ya da belki de bir TED konuşması izlemek yerine sadece dinlemek ve ekranı kapatmak istiyorsunuz? Play Store'da videodan ses çıkarmanıza izin verecek birçok Android uygulaması var...
Yaygın Düzeltme Yöntemleri
Cihazı yeniden başlatın : Fiziksel Güç düğmesine uzun basın ve güç menüsünden Yeniden Başlat'ı seçin.
Cihaz tarihini ve saatini düzeltin : Ayarlar uygulamasını açın, Sistem'e dokunun ve Tarih ve saat'i seçin. Telefonun...
1. Yöntem : Snapseed'de Filigran Olarak Logo Kullanma
Çoğu logo zaten PNG formatındadır. Ancak, hazır bir tane yoksa, Windows'ta Paint 3D'de veya Canva gibi çevrimiçi bir araç kullanarak kolayca özel bir logo oluşturabilirsiniz. Logonuz hazır...
1. Yöntem : Hızlı Rapor
Adım 1: Çalıştır istemini açın (Win + R), wt yazın ve Windows Terminal'i açmak için Enter'a basın.
Adım 2: nslookup google.com yazın ve Enter'a basın.
Adım 3: Size Google.com'un IP adresini gösterecektir. Ancak bu...
Temel Düzeltmeler:
Telefonu yeniden başlatın: Basit numaralar genellikle en faydalı olanlardır. Bu nedenle, diğer çözümleri denemeden önce, sorunu çözüp çözmediğini görmek için cihazınızı yeniden başlatın.
Sessiz modunun kapalı olduğunu...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere artık Samsung Galaxy Note 20 Serisi ve S20 cihazlarada Android Sürüm yükseltme adına yazılım güncellemsi gelmeyecek. Android Sürümü 13 ve OneUI 5.1 de kaldı malesef. Böyle bir cihaz için Android 14 sürüm geçiş...
VulCan V3 Rom OTA üzerinden yapılan ara güncellemeler ile ilgili bilgilendirmeleri sizlere buradan yapacağım arkadaşlar. Nasıl güncelleme yapacağınızı bilmiyorsanız sizlere bunu kısa yoldan tarif edeyim. Ayarlar 》Vulcan Updates 》Güncelleme...
1. Yöntem : Android Sistemini Kullanarak Ekranı Açık Tutun
En temel yöntem telefonunuzun ekran zaman aşımı ayarlarını düzenlemeyi içerir. Bu yöntem herhangi bir ek indirme gerektirmez ve doğrudan cihazınızın ayarlar menüsünden yapılabilir. İşte...
Ön Düzeltmeler
Telefonu Yeniden Başlatın : Telefonunuzu yeniden başlatmak, sistemi yenileyerek birçok küçük sorunu çözebilir. Telefon yeniden başlatıldıktan sonra, Google Play Hizmetlerini tekrar güncellemeyi deneyin.
Depolamayı Kontrol Edin ...