Merhabalar,
VIA_E30_0_20220624_c1.03. Bu romu bulamıyorum. Bulduklarımda da kilitli olduğuyla ilgili yorumlar var, çalışmıyor deniyor.
Nasıl bulurum ve hangi araçlarla yüklerim. Yönlendirirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Temel Düzeltmeler:
Telefonu Yeniden Başlat : Sorun giderme sürecini telefonunuzu yeniden başlatarak başlatın. Bazen bu küçük bir sorundur ve basit bir yeniden başlatma, uygulamayı çalışma durumuna geri yükler.
Mesajları Varsayılan Uygulamanız...
1. Düzeltme Yöntemi : Gizli Uygulamaları Kontrol Edin
Telefonunuzda Play Store'u yanlışlıkla gizlediğiniz için kaybolmuş olabilir.
Uygulamaları gizle seçeneği genellikle ana ekran ayarlarınızda bulunur. Ayarlar uygulamasını açın ve Ana ekran...
S9+ İçin kursam stabil çalışır mı samsung pass always on display v.b ufak çaplı sorunlar önemli değil önemli olan sorun var mı birde bankacılık uygulamaları kullandığımda sıkıntıya girecek güvenlik riski taşıyor mu
S9+ İçin kursam stabil çalışır mı samsung pass always on display v.b ufak çaplı sorunlar önemli değil önemli olan sorun var mı birde bankacılık uygulamaları kullandığımda sıkıntıya girecek güvenlik riski taşıyor mu
1. Düzeltme Yöntemi : Gizli Uygulamaları Kontrol Edin
Telefonunuzda Play Store'u yanlışlıkla gizlediğiniz için kaybolmuş olabilir.
Uygulamaları gizle seçeneği genellikle ana ekran ayarlarınızda bulunur. Ayarlar uygulamasını açın ve Ana ekran...
Android'in "vbmeta" olarak adlandırılan bir bileşeni vardır. Vbmeta, Android cihazlarda kullanılan bir güvenlik özelliğidir ve Android'in güvenli önyükleme sürecini kontrol eder.
Vbmeta, Android cihazlarda "Android Verified Boot" (AVB) olarak...
Başlamadan önce Android cihazınızı yeniden başlatın ve Android'in en son kullanılabilir sürümüne güncelleyin. Ayrıca, cihazınızda çoğaltılan uygulamayı yeniden yüklemeyi deneyin.
1. Düzeltme Yöntemi : Uygulama Klonlamayı Kapatın
Bazı Android...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...