Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel Düzeltmeler:
Telefonu Yeniden Başlat : Sorun giderme sürecini telefonunuzu yeniden başlatarak başlatın. Bazen bu küçük bir sorundur ve basit bir yeniden başlatma, uygulamayı çalışma durumuna geri yükler.
Mesajları Varsayılan Uygulamanız...
Ana Ekrana Uygulamalar Ekleyin
Favori uygulamalarınızı kolayca ana ekranınıza ekleyebilirsiniz . Bu, uygulamayı uygulama çekmecesinde aramak yerine hızlı bir şekilde açmanızı sağlar.
Uygulama çekmecesindeki uygulama simgesine dokunup basılı...
Android'de Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar'ı açın > Uygulamalar ve bildirimler / Yüklü uygulamalar / Uygulamalar'a gidin.
Adım 2: Tüm Uygulamalar altında WhatsApp'a dokunun.
Adım 3: Bildirimler'e...
Kilit Ekranı Hikayeleri Nasıl Devre Dışı Bırakılır?
Kilit Ekranı Hikayeleri, Samsung cihazınızdaki duvar kağıtlarını otomatik olarak değiştirir . Özelliği devre dışı bırakmanın iki yolu şunlardır.
1. Düzeltme Yöntem : Ayarlardan
Adım 1...
Temel Düzeltmeler
Cihazı yeniden başlatın: Cihazınızı yeniden başlatmak, Dual Apps özelliğinde sorunlara neden olan hataları ortadan kaldırabilir.
Üçüncü taraf bir başlatıcı kullanmayı deneyin : Google Play Store'dan üçüncü taraf bir başlatıcı...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...
1. Düzeltme Yöntemi : Gizli Uygulamaları Kontrol Edin
Telefonunuzda Play Store'u yanlışlıkla gizlediğiniz için kaybolmuş olabilir.
Uygulamaları gizle seçeneği genellikle ana ekran ayarlarınızda bulunur. Ayarlar uygulamasını açın ve Ana ekran...
Noble 2B - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom...