Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Başkanı Grossi, ABD'nin İran saldırısı sonrası Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Anlaşması'nın çökebileceği uyarısını yaptı.
ABD'nin İran'ın üç nükleer tesisine yönelik hava saldırılarının ardından...
21. yüzyılın en uzun güneş tutulması 2027'nin Ağustos ayında gerçekleşecek. Tutulma, 7 ülkeden izlenebilecek.
Astronomi dünyasında tarihi bir olay yaşanmak üzere. 21. Yüzyılın en uzun tam güneş tutulması, 2 Ağustos 2027 tarihinde gerçekleşecek...
Avrupa Uzay Ajansı (EPA), insanların 2040 yılına kadar uzayda yaşayabilecekleri "uzay vahaları" kuracaklarını açıkladı.
Avrupa Uzay Ajansı (ESA), 2040 yılına kadar insanların Dünya yörüngesi, Ay ve Mars gibi yerlerde yaşayabileceği “uzay...
ABD New York'ta yüzlerce kişi, Trump yönetiminin İran'ı bombalama kararını protesto etti.
ABD’nin İran’daki üç nükleer tesisi bombalamasının ardından, 22 Haziran Pazar günü New York’ta yüzlerce kişi sokağa çıkarak protesto gösterisi düzenledi...
Fransa’da Disneyland Paris çalışanları, 9 yaşlarında bir kız çocuğunun "gelin" olarak yer aldığı sahte bir düğün organizasyonu nedeniyle polis çağırdı.
Başlangıçta özel bir düğün olduğu belirtilen organizasyon sırasında, küçük yaştaki "gelin"i...
İspanya'da 70 yaşındaki bir arıcı, trafik polisleriyle tartışınca aracındaki arıları polisin üzerine saldı. Polisler bir restorana sığınmak zorunda kaldı.
İspanya’nın Katalonya bölgesindeki Cervera kasabasında trafik ekipleri, emniyet kemeri...
Çin'de Xiaomi'nin aracını kullanan bir sürücü, göz yapısı nedeniyle aracın kendisini "uykulu zannettiğini" söyledi.
Çin’in Zhejiang eyaletinde yaşayan genç bir sürücü, yeni aldığı Xiaomi SU7 Max model elektrikli otomobilinde yaşadığı ilginç bir...
İran basınına yansıyan haberlere göre, ABD'nin saldırılarının ardından İran'ın Hürmüz Boğazı'nı kapatılabileceği öne sürülüyor. Nihai kararı ise güvenlik yetkilileri verecek.
ABD'nin İsrail'in yanında savaşa katılarak İran'a ait üç nükleer...
Noble 5.0 henüz kurmadım hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer kurulum esnasında ekran resmi alıp gönderirseniz bana bakmış olurum. Farkı olacağını düşünmüyorum. Klasik Noble Kurulum adımları vardır muhtemelen.