Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul'da kendisine şiddet uygulayan eşi Yasin Avcı'yı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Serap Avcı'nın tahliyesine karar verildi.
İstanbul'da kendisine şiddet uygulayan eşi Yasin Avcı'yı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Serap Avcı, eylemin...
CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, kesin ihraç istemiyle Parti Meclisi'ne sevk edildi. Çakır, karar sonrası partisinden istifa ettiğini açıkladı.
CHP yönetimi, Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'ın partiden ihracı için harekete geçti...
Tunceli'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Yedisu Fayı yakınlarında gerçekleştiğini söyleyen Prof. Dr. Naci Görür, "Burada deprem bekliyoruz, tetikleme olasılığı var." dedi.
Tunceli'de deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum...
İki yıl boyunca kaçtı, takıntılı eski sevgili evinin önünde bıçakladı. 30 yaşındaki Gülhan T. yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.
İki yıl boyunca sürekli adres değiştirdi, defalarca uzaklaştırma kararı aldırdı...
Ancak eski sevgilisi 30...
Polis Emre Albayrak, Çekmeköy'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda şüphelilerin evden açtığı ateş sonucu şehit oldu. Polis katilinin kabarık suç kaydı, bir kez daha; çok sayıda suça karışmış kişilerin nasıl serbest kaldığını tartışmaya açtı...
Önce korkutup bisikletten düşürdüler sonra da tartaklayıp 12 yaşındaki çocuğun boğazını sıktılar. 7 Aralık'ta Adana'nın Çukurova ilçesinde gelen olayın şüphelisi tutuklandı.
Kaynak
İzmir'in Konak ilçesinde geçen yıl böcek ilaçlaması yapılan apartmanda hayatını kaybeden 1 yaşındaki Altay Toprak Kınalı'nın ilaca bağlı zehirlenme sonucu öldüğü kesinleşti.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 11 Kasım 2024'te Kahramanlar...
Mersin'de su kesintileri sürmeye devam ediyor. Mersin'de ikamet eden ve oturdukları ilçe ve mahallelerde su kesintileri yaşayan binlerce vatandaş, 9 Aralık 2025 Salı günü tarihli su kesintisi programını araştırıyor. Mersin Su ve Kanalizasyon...
Açıkçası artık Root olan cihazlarda banka uygulamaları çok problem çıkarmaya başladı. Yani bir çok yöntemi denesenizde banka uygulamarı yine problem çıkaracak. Ben bunu 2. bir telefon alarak çözdüm onda sadece banka uygulamaları var.
yasal olmayan yoldan yapılıyor hocam ancak hani sen demişsin rootu gizledim bankacılığa öyle girebildim diye bende bu rootu gizlemeyi kaldırıp imeiyi attırıp tekrar gizlemeyi düşündüm çünkü root olmayınca chimeraya giremedi telefoncu. peki şöyle...