Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Klavyesinde Panoyu Kullanma
Eğer Samsung Klavye varsayılan klavye uygulamanız ise, One UI'nin yerleşik panosunu kullanabilirsiniz. Pano özelliği önceden etkinleştirilmiş olarak gelir ve erişimi kolaylaştırır.
Samsung Klavyesinin Panosuna...
1. Çözüm Yöntemi : Galeri Uygulamasını Kullanarak Fotoğraf Boyutunu Küçültme (Samsung)
Galaxy telefonlardaki varsayılan Galeri uygulamasını kullanarak medya dosyalarını düzenleyebilir, kolajlar oluşturabilir ve hatta boyutlarını...
📌 ROM Nedir? Kapsamlı ve Detaylı Rehber
Teknoloji dünyasında en sık duyulan kavramlardan biri olan ROM, özellikle bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve gömülü sistemler söz konusu olduğunda kritik bir bileşen olarak karşımıza çıkar. Ancak birçok...
Kablosuz Ekran Özelliğini Yükleme ve Etkinleştirme
Adım 1: Ayarlar uygulamasını açmak için Windows + I kısayolunu kullanın.
Adım 2: Ayarlar uygulamasında, Uygulamalar'a ve ardından İsteğe bağlı özellikler'e tıklayın.
Adım 3: " İsteğe bağlı...
Xiaomi yıllar içinde MIUI adında mükemmel bir Android arayüzü geliştirdi. Çoğunlukla iyi bir deneyim sunsa da, stok Android'in aksine bazı işlemleri gerçekleştirmek zaman zaman zor olabiliyor . Örneğin, MIUI'de depolama alanını temizlemek kolay...
Lütfen güzel bir deneyim yaşamak için aşağıdaki bilgileri, hata listelerini, SSS'leri ve genel notları okumaya zaman ayırın.
Hızlı Notlar :
DuhanROM V4 , Galaxy S24 FE'den OneUI 7.0 Android 15 Port'udur .
FloydT ve DuhanROM V3'ün sahip olduğu...
Bilmeniz gerekenler
Notepad'in resim desteği, önizleme sürümlerinde, satır içi resim ekleme ve görüntüleme için Markdown'a bağlı bir araç çubuğu düğmesi aracılığıyla görünür.
Bu özellik, WordPad'in kaldırmasıyla oluşan boşluğu doldurarak, README...
🛡 ExtremeROM Quant Nedir?
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...
🛡 ExtremeROM Quant Nedir?
ExtremeROM Quant, Samsung Galaxy cihazları için geliştirme aşamasında olan özel bir yazılımdır. Samsung'un en yeni ve en gelişmiş kullanıcı deneyimi (UX) sürümüne dayanmaktadır ve kutudan çıkar çıkmaz en iyi deneyimi...