Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dokunmatik ekran sorunları için verilen gizli kod ve TSP/WACOM firmware güncelleme yöntemi gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle eski Samsung cihazlarda ekran tepkisini iyileştirmesi güzel bir detay. Anlatım sade ve uygulanabilir hazırlanmış...
One UI 8’de gereksiz animasyonları kapatma, RAM yönetimi ve pil optimizasyonu gibi ayarların detaylı anlatılması gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle kasma ve performans düşüşü yaşayan Samsung kullanıcıları için uygulanabilir güzel taktikler...
Google Drive depolama sorununa karşı sunulan yöntemler gerçekten çok işe yarar görünüyor. Özellikle ücretsiz alan artırma ve gereksiz dosya temizliği kısmı oldukça faydalı olmuş. Depolama problemi yaşayan kullanıcılar için sade, anlaşılır ve...
Google’ın yeni depolama kısıtlamalarına karşı alternatif çözüm yollarını bu kadar detaylı anlatmanız gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle ücretsiz sınırsız fotoğraf yedekleme yöntemlerinin adım adım açıklanması kullanıcılar için büyük kolaylık...
Root yetkisi olmadan sınırsız Google Fotoğraflar depolama özelliğini açabilme yönteminin detaylı anlatılması gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle adımların sade ve anlaşılır verilmesi sayesinde yeni başlayan kullanıcılar bile rahatlıkla...
Yeni Gmail hesapları oluşturun!
Bu, Google'ın sunduğu hizmeti ihtiyaçlarımıza göre uyarlayabileceğimiz zekice bir çözüm. Şöyle ki, Google yeni kuraldan sonra yalnızca 15 GB yüksek kaliteli depolama alanı sunuyor. Bu sınır, oturum açtığınız Google...
Bu kılavuzda, herhangi bir Android cihazda ücretsiz ve sınırsız Google Fotoğraflar depolama alanına nasıl sahip olabileceğinizi göstereceğiz. Bu makale, Google'ın sınırsız ücretsiz Yüksek Kaliteli Depolama alanını sunmayı bırakacağını...
Google’ın yeni depolama kısıtlamalarına karşı alternatif çözüm yollarını bu kadar detaylı anlatmanız gerçekten çok faydalı olmuş. Özellikle ücretsiz sınırsız fotoğraf yedekleme yöntemlerinin adım adım açıklanması kullanıcılar için büyük kolaylık...
Google Drive depolama sorununa karşı sunulan yöntemler gerçekten çok işe yarar görünüyor. Özellikle ücretsiz alan artırma ve gereksiz dosya temizliği kısmı oldukça faydalı olmuş. Depolama problemi yaşayan kullanıcılar için sade, anlaşılır ve...
Bu kılavuz, Google Drive ve Google Photos'ta sınırsız depolama alanını ücretsiz olarak nasıl elde edeceğinize dair ayrıntılı adımlar içermektedir!
Google Drive ve Fotoğraflar - Avantajları
Kabul edelim. Google Fotoğraflar ve Google Drive, her...