Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçtiğimiz günlerde test cihazıma (Pixel 6A, evet, Google sayesinde bu işletim sistemi sürümüne de sahip olacak) Android 17 Beta 1'i yükledim. Nedense Google, cihazım için ne Fabrika Görüntüsü ne de Android Flash Tool yazılımını yayınlamadı , bu...
Cihaz rootlu iken sorun yaşamak artık yaygın bir durum haline geldi. Ve hayır, sadece Play Integrity'den bahsetmiyoruz, çünkü bunlar PIF, Tricky Store ve bir keybox dosyası aracılığıyla çözülebilir. Cihazınız üzerinde yönetici ayrıcalıkları elde...
Android cihazları rootlama söz konusu olduğunda, Magisk / KernelSU / APatch gibi araçlar mevcuttur . Birçok kullanıcı Magisk'i bırakıp KernelSU ve APatch'e yönelirken, hala Magisk'e bağlı kalan, ancak orijinal sürümünü değil, Alpha sürümünü...
Son zamanlarda bana sıkça sorulan bir soru şu: "Cihazımda özel bir ROM yüklü ve ROM'un 'spoofing' bölümü aracılığıyla iptal edilmemiş bir keybox yükledim. Şu an 'Strong Integrity' testini geçiyorum. Ama özel ROM'umu rootlamaya devam edersem...
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Maka Botchorishvili ile görüştü.
Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın 10'uncusu İstanbul'da yapılıyor. Bakan Fidan, toplantı öncesi...
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, 7 yıl aradan sonra Kuzey Kore'yi ziyaret ediyor. Cinping, başkent Pyongyang’da Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’la bir araya geldi.
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, bugün başkent Pyongyang’da Kuzey Kore lideri Kim Jong...
ABD ile İran arasında, savaşı sona erdirecek anlaşma beklenirken dün gece İran ve İsrail birbirini hedef aldı. ABD Başkanı Donald Trump, “İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu saldırıları durdurma konusunda ikna ettim.” dedi. Trump, aksi halde...
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı milletvekillerinin cezaevinde bulunan Ekrem İmamoğlu ile görüştürülmediğine ilişkin paylaşımların gerçeği yansıtmadığını ve paylaşımlarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Başsavcılığın...
Son depremler... Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 09 Haziran 2026 deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar...
Son dakika Çanakkale deprem haberleri.. Çanakkale'de deprem mi oldu? Az önce deprem Çanakkale'de nerede oldu? Çanakkale Kandilli ve AFAD son depremler.. 08 Haziran 2026 Çanakkale deprem son dakika haberleri haberin detayında... Artçı deprem mi...