Geçtiğimiz günlerde test cihazıma (Pixel 6A, evet, Google sayesinde bu işletim sistemi sürümüne de sahip olacak) Android 17 Beta 1'i yükledim. Nedense Google, cihazım için ne Fabrika Görüntüsü ne de Android Flash Tool yazılımını yayınlamadı , bu yüzden daha uzun bir yol izleyerek Android 16 QPR3 Beta 2.1'i yüklemek, ardından beta test kullanıcısı olarak kaydolmak ve sonunda Android 17'yi OTA üzerinden almak zorunda kaldım. Sonunda çektiğim sıkıntının sona erdiğini düşünmüştüm, ama yanılmışım.
Magisk ile root işlemi yapmaya çalıştığımda, ilk denemede hemen başarısız oldu. Neyse ki, birkaç çözüm yolu biliyordum ve ilk çözüm yolu sorunu kolayca çözdü. Bu yüzden bulgularımı burada belgelemeyi düşündüm çünkü eğer başka biri de bu sorunla karşılaşırsa, bu kılavuz sorunu tek seferde çözmelerine yardımcı olacaktır [tabii Google'ın Arama Yapay Zekası Genel Bakışı web siteme bir şans verirse!]. Öyleyse, daha fazla uzatmadan, çözümü hemen size bildirelim.
Magisk'in Android 17'de Çalışmaması Sorununu Düzeltme

Bu yazıyı yazdığım sırada, Magisk'in Commit Seviyesi derlemelerinden birini kullanmalısınız. Bunu, Magisk'in
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Magisk deposunu çatallayın (fork edin).
- Çatalınızda Eylemleri etkinleştirin.
- Eylemler > İş akışını çalıştır seçeneğine gidin.
- Çalıştırmanızdan elde edilen dosyaları indirin.