Tamam kurulu olmadığı için bu şekilde yapar. Kurulumda eksik yada yanlış olan bir durum var bence.Şöyle gözüküyor basınca güncellensin mi diyor evet diyorum.Sonra gene atıyor uygulamadan.
Ekli dosyayı görüntüle 2152
kernel yükle vardı onu seçmiştim bide magisk root yükle seçeneginiSelam kurulum sırasında kernelsu kuruyormusun ? Ona dikkat et düz kernel kur kernel su kurup magsik üzerine yüklersen bu hatayı yapar
bana tam olarak adım adım anlatma şansınız var mı şimdi tekrar kuruyorumSelam kurulum sırasında kernelsu kuruyormusun ? Ona dikkat et düz kernel kur kernel su kurup magsik üzerine yüklersen bu hatayı yapar
Hatanızın çözüldüğü sevindim hocam.ben de hallettim şuan çok güzel performanslı şekilde kullanıyorum elinize sağlık( telefon çağ atladı resmen kasma donma bir şey yok pubg de bile takılma görmedim)<3
teşekkürler peki son bi sorum olacak bana banka uygulamaları için bir tavsiyeniz var mı sadece ziraat kullanıyorum sorun olur mu henüz yüklemedim amaHatanızın çözüldüğü sevindim hocam.
Aşağıdaki uygulamayı indirerek forum sitemizin Google Chrome tabanlı uygulamasıdır. Yükleyip bizi takipte kalın.
Magisk den Uygulamaların Root görmesini engelme yapabilirsiniz. Birazdan ekran resmi ekleyeceğim hocam bakarsınız.teşekkürler peki son bi sorum olacak bana banka uygulamaları için bir tavsiyeniz var mı sadece ziraat kullanıyorum sorun olur mu henüz yüklemedim ama
beklemedeyimMagisk den Uygulamaların Root görmesini engelme yapabilirsiniz. Birazdan ekran resmi ekleyeceğim hocam bakarsınız.