Rom Noble 2C - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 9,566
2 gündür kullanıyorum ciddi bir soruna rastlamadım , özellikle batarya performansı çok dikkatimi çekti gayet stabil bi sürüm tek sorun aod de sarj olmuyorken bile sarj oluor ibaresi sanırım onun da home up ile bi fixi var ama ben kullanmadığım için pek önemsemedim..
Anladığım kadarıyla Noble 2B den sonra geçilebilecek sürüm Noble 2C. Bilgi için çok teşekkür ederim hocam 😊 deneyim ve geri dönüşleriniz bizim için çok kıymetli.
 
Noble 2.C Rom Psp Emulator performansı YouTube kanalımda yayında

Eline emeğine sağlık dostum. Bu güzel oldu. Sen test ettiğine göre bizde artık Noble 2C yi yükleyebiliriz değilmi 😊 sen memnunsun.
 
Eline emeğine sağlık dostum. Bu güzel oldu. Sen test ettiğine göre bizde artık Noble 2C yi yükleyebiliriz değilmi 😊 sen memnunsun.
Evet hocam çok memnun kaldım biliyorsunuz romları detaylı kurcaladığımı :) stabilite üzerine kurulmuş rom sadece kameradaki 960 fps ağır çekim yok onun dışında dişe dokunur bir sorun göremedim. Yalnız kurarken Noble 2.C
rom kurulumu videosuna göre kurdum tek bir değişiklikle. Twrp menüsünden Wipe-Advanced Wipe işlemine Preload kısmınıda ekledim yani wipe yaptıklarım Dalvik /Art Cache, System, Data,Cache ve Preload idi. Bu şekilde telegram gruplarındaki hatalara denk gelmedim. Kernel olarak @xxmustafacooTR v46 beta 3 ü kurdum, @xxmustafacooTR çok teşekkürler kernel için, çok ince ayarlanmış hoşuma gitti overclock ayarını rom kurulduktan hemen sonra kernel üzerinden yaptım daha sağlıklı oluyor. Birde psp emülatörlerde performans üst düzey bu romda, diger romlarda 4-5 fps verirken bu romda ise 30-31 fps stabil bir şekilde gördüm. Kısacası güzel olmuş kurarken dikkatli kurulursa bir sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN
O zaman bende artık Note 9 cihazıma kurma zamanı geldiğini düşünüyorum 😊
Aslında bu kadar uzun süre beklemezdim genelde 2-3 gün sonra kurardım ama malumunuz 3 telefon 1 tablet var 🤣
Ana cihaz artık Note 20 Ultra
IMG-20230708-WA0017.jpg
 
Yakın zamanda bende bi kurulum videosu çekeyim 😊 ne zamandır çekmiyorum. Yeni cihazda 3.5mm Jack girişi yoktu ona aparat almak zorunda kaldım oda daha yeni geldi 25 günde anca geldi Amazon da vardı sadece.
IMG-20230731-WA0011.jpg
 
Noble 2.c de bluetooth ile akıllı saatimi ilgili programları indirmeme rağmen bağlayamadım üstelik markası samsung olmasına rağmen
 
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Etiketler
android 12 one ui 4.1 rom indir noble 2c android 12 one ui 4.1 rom noble 2c rrm indir noble rom download samsung note 9 rom indir samsung rom indir samsung s9 rom indir
Üst Alt