Haber 10 bin polis alımı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı? (2023 EGM polis alımı başvuruları)

10 bin polis alımı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı? (2023 EGM polis alımı başvuruları)

10 bin polis alımının ne zaman yapılacağı, Resmi Gazete'de yayımlanan karar sonrasında merak ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde 10 bin polis istihdam edileceğinin duyurulmasının ardından, başvuru kılavuzunun yayımlanması ve polis alımı için şartların duyurulması bekleniyor. Peki, 10 bin polis alımı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

GNIjZUOyoUihx6rMRM1tNw.jpg

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Resmi Gazete'de yayımlanan 10 bin polis alımı için tarihler sorgulanmaya devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde istihdam edilecek 10 bin polis alımı için başvuru tarihleri, şartlar ve kontenjan bilgisi araştırılıyor. Peki, 10 bin polis alımı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
gAjklX-khU-zEPwUD5MDnw.jpg

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Emniyet Genel Müdürlüğü' bünyesinde 10 bin polis istihdam edilecek. Sözlü ve fiziksel olmak üzere iki ayrı aşamadan oluşan sınav ardından polis atamaları gerçekleştirilecek.
QRiidbcr3Emy1zxEx8fHkg.jpg

Emniyet Genel Müdürlüğü merkez teşkilatına 1 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı, 3 Narkotik Suçlarla Mücadele Başkan Yardımcısı ve 1000 polis memuru, Emniyet Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına 9000 polis memuru kadrosu ihdas edildi.
0Aew96kWFEGGguadVpYhDQ.jpg

Yeni polis alımları için başvuru şartları ve tarihleri açıklanmadı. Polis alımının ayrıntıları adresi üzerinden açıklanacak.
 
Üst Alt