Nasıl Yapılır? Android'de Güncellenmeyen Uygulamaları Düzeltme Yöntemleri

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 303
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
Top_N_Ways_to_Fix_Apps_Not_Updating_on_Android.webp

Temel Düzeltmeler​

• Ağ bağlantısını kontrol edin: Android cihazınızda ağ bağlantısında herhangi bir sorun olmadığından emin olun.
  • Depolama alanını kontrol edin: Uygulamalar için güncellemeleri indirmek üzere yeterli depolama alanı olduğundan emin olun.
  • Cihazı yeniden başlatın: Geçici hataları ve aksaklıkları gidermek için Android cihazınızı yeniden başlatın.
  • İstenmeyen uygulamaları kapatın: Uygulamaları güncellemek için belleği ve diğer kaynakları boşaltmak amacıyla istenmeyen uygulamaları kapatın.

1. Düzeltme : Play Store için Sınırsız Verileri Etkinleştirin​

Android'de Veri Tasarrufu modunu kullanmaya devam etmek istiyor ancak Play Store'un etkilenmesini istemiyorsanız, uygulama için sınırsız veri kullanımını etkinleştirmeniz gerekir.

Play Store uygulamasına dokunup basılı tutun , uygulama bilgilerini seçin, Mobil veri ve Wi-Fi menüsüne gidin ve Sınırsız veri kullanımı geçişini açın.

1760215407760.webp

2. Düzeltme : Uygulamaları Manuel Olarak Güncelleyin​

Uygulamalar Play Store'dan otomatik olarak güncellenmiyorsa güncellemeleri manuel olarak nasıl indirebileceğinizi aşağıda bulabilirsiniz.

Adım 1: Play Store'u açın, sağ üst köşedeki profil simgenize dokunun.

2. Adım: Uygulamaları ve cihazı yönet'i seçin. Mevcut güncellemeler bölümünden Tümünü Güncelle'yi seçin . Veya Ayrıntıları görüntüle'ye dokunup güncelleyebileceğiniz uygulamaların listesini görüntüleyebilirsiniz.

Alternatif olarak, Play Store'da bir uygulama arayabilir ve Güncelle seçeneğini kullanabilirsiniz.

1760215430597.webp

3. Düzeltme : Play Store ve Play Hizmetleriyle İlgili Sorunları Giderin​

Play Store'dan uygulama güncellemek için birkaç farklı yardımcı sistem uygulaması kullanılır. Bu uygulamalarda herhangi bir sorun yaşarsanız, uygulamaları indiremezsiniz.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın. Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e gidin. Listeden Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'ni bulun.

Not : Eğer bulamazsanız Sistem Uygulamaları yazan listeyi açın.

Uygulama ayarlarını açtıktan sonra, bu iki uygulama için deneyebileceğiniz şeyler şunlardır.
  • Önbelleği Temizle: Bu, uygulamadaki tüm gereksiz dosyaları kaldırır.
  • Zorla Durdurma: Bu, uygulamanın çalışmasını durdurur ve geçici hatalardan ve aksaklıklardan kurtulmanızı sağlar.
  • Güncellemeleri Kaldırın: Sorun yakın zamanda yapılan bir güncellemeden kaynaklanıyorsa, fabrika sürümüne geri dönmek sorunu çözmenize yardımcı olabilir.
1760215458585.webp

4. Düzeltme : Google Hesabından Çıkış Yapın ve Oturum Açın​

Google hesabınızı kaldırıp tekrar ekleyerek tüm hatalardan ve bozuk öğelerden kurtulabilirsiniz.

Adım 1 : Ayarlar'ı açın ve Parolalar ve Hesaplar menüsüne gidin.

Adım 2 : Google hesabınızı seçin ve Hesabı kaldır'a dokunun.

Adım 3 : Hesaplar menüsüne geri dönün, Hesap ekle'ye dokunun ve Google hesabınızı tekrar ekleyin.

1760215477445.webp

5. Düzeltme : Uygulamayı Güncellemek İçin Farklı Bir Google Hesabı Kullanın​

Play Store'u kullandığınız Google Hesabınızda bir sorun varsa, Profil simgenize dokunun, hesabınızın yanındaki açılır menüyü seçin ve farklı bir Google hesabı seçin.

1760215495663.webp

• Etiketler Etiketler
    android güncelleme sorununu düzeltme android uygulama güncellenmiyor android uygulama hatası çözümü google play güncelleme sorunu play store indirme takılıyor
  • Geri
    Üst Alt