Haber Antalya'da apartmanda yangın: Duman binayı sardı, büyük panik yaşandı

Antalya'da apartmanda yangın: Duman binayı sardı, büyük panik yaşandı

Antalya'da dün gece bir apartmanda yangın paniği yaşandı. Yangın nedeniyle bir anda duman içinde kalan binanın sakinleri, korku dolu anlar yaşadı. Alevler, ekipler tarafından söndürüldü.

0wRKZIbqqUO7xOpwIVzPWA.jpg

Antalya'da bir binada yangın paniği yaşandı. Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'ndeki 121 Sokak'ta bulunan beş katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi.
X4ZSvh8e5k2hkWT_4aRHTw.jpg

Edinilen bilgiye göre ikinci katta bulunan Ahmet K.'ya ait dairenin balkonda kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Balkon kısmında bulunan malzemeler yanarken, evin içini bir anda saran dumanı fark eden daire sahipleri, panikle dışarı çıkarak komşulardan yardım istedi. Vatandaşların 112 Acil Çarı Merkezi'ne ihbarı ile olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
KnZtV2OQgUq4f5COmS3VCg.jpg

Apartmanın merdiven boşluğunu kaplayan dumanlar nedeniyle diğer daire sahipleri korkuyla kendilerini apartmandan dışarıya atarken, adrese gelen ekipler yangına müdahale ederek söndürdü. Bu sırada yanan dairede bulunan bir kedi vatandaşlar tarafından dışarı çıkartıldı. Yangın nedeniyle panikle dışarı çıkan ve korktuğu gözlenen genç bir kız gözyaşlarına hakim olamazken annesi tarafından teselli edildi.
w2gbHS9hbEm2WfRqvJf5EQ.jpg

Dumandan etkilenen iki kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sağlık durumları kontrol edilerek ayakta tedavi edildi.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt