Haber Dünyanın en pahalı düğünü öncesi yıldızlarla dolu parti: Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump ve Rihanna katıldı

Mesajlar
0
Tepkime
364
Puanları
83
[IMG alt="Dünyanın en pahalı düğünü öncesi yıldızlarla dolu parti:
Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump ve Rihanna katıldı"]
Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu için dünyanın en pahalı düğününü hazırlıyor. Mukesh Ambani'nin oğlu Anant ve nişanlısı Radhika Merchant'ın düğün öncesi yapılan partisine Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump gibi isimler katıldı. Partide sahne alan Rihanna'nın bir buçuk saat için 6 milyon dolar aldığı belirtiliyor.

yWRZk8tKBUO4KVI95IcbCg.jpg

Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani, Temmuz ayında evlenecek oğlu Anant Ambani'nin düğünü öncesinde abartılı bir tören düzenledi.
vSd_Dha1aUCW-Ut0bAsGXQ.jpg

Anant Ambani'nin, Hindistan'ın büyük ilaç firmalarından Encore Healthcare'i yöneten bir iş ailesinin kızı olan 29 yaşındaki Radhika Merchant ile evleneceği düğün, "Dünyanın en pahalı düğünü" olacak. 2018'de kızınının düğünün için 100 milyon dolar harcayan Ambani'nin bu rakamın çok üzerine çıkması bekleniyor.
MwkcGqYhZkqphHTJ-q4aIQ.jpg

Temmuz ayında yapılması beklenen düğünün tüm ayrıntıları henüz kamuya açıklanmadı. Üç gün sürecek düğün öncesi partisi ise gösterişli ve yıldızlarla dolu bir açılışla başladı.
5-o_CFtBcECR_RyMPtOdlg.jpg

Düğün şenlikleri Ambani'nin memleketi Gujarat'taki 3 bin dönümlük bir bahçede düzenlendi.
5Wq-pt9_XESpNhc5Yis6pg.jpg

Partide sahne alan Rihanna'nın 1.5 saatlik gösteri için 6 milyon dolar aldığı iddia edildi. Sosyal medyada ise Rihanna'nın performansının beklentileri karşılamadığı yönünde eleştiriler yapıldı.
y6jFn9NKRUWSUv4Pfb5_Pw.jpg

Anant Ambani'nin düğününe Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve ünlü Bollywood yıldızları da katıldı.
WS1HtbLlOkiGHAqCdzGYgg.jpg

Ivanka Trump, eşi Jared Kushner ve kızları Arabella
yCpyPAobc0uD4kaY97HGOw.jpg

İvanka Trump
16JgLKe8XUSFDw46FiJGZg.jpg

Meta CEO'su Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan ile Reliance Industries Başkanı Mukesh Ambani ve oğlu Akash Ambani
gjUvbE4mkEe6qtAhPv30VA.jpg

Iqhs0QzMKUaqGKv0InQEGw.jpg

t0sisws4Uk-vyZF17w-gsw.jpg

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Anant Ambani ve Radhika Merchant ile poz verdi.
ccppSXPwsUOOGupfpZYSuQ.jpg

aKcScRYmi0GrTxagRjJVwQ.jpg

8BBDlVaIVUOKWhc7fjZSqw.jpg


 
Üst Alt